Ρυθμίσεις > Η συσκευή μου > όλα τα χαρακτηριστικά > πάτα 5-6 φορές πάνω στο έκδοση kernel > κάντε callibration στον proximity
RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)
-
-
Παιδια , γύρισα το κινητό σε Ινδία και είδα πως μπορώ να περάσω την stable miui 11. Να το κάνω ή θα υπάρξει θέμα ; Θα θελα να βάλω βέβαια την δικιά σας ,αλλά όπως έχω δείξει σε άλλο τοπικ έχω θέμα με το ξεκλείδωμα της συσκευής .
-
Ο/H xtolicc έγραψε:
Παιδια , γύρισα το κινητό σε Ινδία και είδα πως μπορώ να περάσω την stable miui 11. Να το κάνω ή θα υπάρξει θέμα ; Θα θελα να βάλω βέβαια την δικιά σας ,αλλά όπως έχω δείξει σε άλλο τοπικ έχω θέμα με το ξεκλείδωμα της συσκευής .
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalkἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Έτσι το έκανα και εγώ αφού πρώτα όπως προείπα έκανα factory reset.Δευτερη μέρα και έχω την εντύπωση ότι η αυτονομία (που ήτανε υπεραρκετή) βελτιώθηκε σε μικρό βαθμό.Για τις υπόλοιπες βελτιώσεις θέλει μέρες και ψάξιμο
-
έχω την stable global επάνω και περιμένω το ξεκλείδωμα. Ως τώρα αυτό που δεν μου έχει αρέσει είναι το ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα . Πολλές αστοχίες. Ελπίζω με την αλλαγή , όταν γίνει... να είναι καλύτερα.
-
Έχεις tempered glass;
-
Ο amavroudis έχει δίκιο.Μολις έβαλα το δαχτυλικο όταν πήρα το κινητό χωρίς glass πήγαινε σφαίρα και παρότι μετά από 2 μέρες έβαλα κανονικά προστασία συνέχισε να λειτουργεί αψογα.Χτες που έκανα το setup ,με το glass ,περασμένο έχει ψιλοθεματάκια
-
Δεν είναι ότι δε λειτουργεί, απλά είναι πιο δύσκολο.
-
Το θέμα είναι η εγκατάσταση να γίνεται απευθείας στην οθόνη.Μετα και να βάλεις προστασία δεν επηρεάζει.
-
καλησπερα στην ομαδα θελω να παρω μια θηκη και ενα προστατευτικο οθονης για το mi 9t pro εχω βρει τα παρακατω
προστατευτικο οθονης και θηκη μπορειται να προτεινεται κατι αντιστοιχο απο ελλαδα ευχαριστω. -
Εγω παντός δεν έχω βάλει ακόμα κανένα προστατευτικό και έχει αρκετές αστοχιες.
-
Δηλαδή; Δεν σου λειτουργεί κάτι;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες