RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)
-
-
Wipe το σύστημα και τον εσωτερικό χώρο?
Στάλθηκε από το SM-T561 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
Μόλις βάλεις twrp θέλει format data, reboot to recovery, factory reset, reboot to recovery
σύνδεση με υπολογιστή και πέρασμα την xtrv.
Και εγκατάσταση. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
Μόλις βάλεις twrp θέλει format data, reboot to recovery, factory reset, reboot to recovery
σύνδεση με υπολογιστή και πέρασμα την xtrv.
Και εγκατάσταση.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk -
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Official rom με twrp δεν συμβαδίζουν...
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk -
Για να έχεις twrp με official rom θέλει πείραγμα στο boot partition και χρειάζεται να περάσεις magisk ή lazyflasher.
Με κάθε αναβάθμιση χάνεται το twrp και το περνάς ξανά...
@anton1z001 -
Συγγνωμη που θα πω κάτι λίγο άσχετο. Έχω την εντύπωση ότι η eea αναβαθμίζεται πιο γρήγορα από την global σε πολλές συσκευές. Γιατί γίνεται αυτό; Είχα την εντύπωση ότι θα ίσχυε το αντίθετο εφόσον η global έχει και περισσότερη προϊστορία και περισσότερους χρήστες.
-
Ο/H apostolisni έγραψε:
Συγγνωμη που θα πω κάτι λίγο άσχετο. Έχω την εντύπωση ότι η eea αναβαθμίζεται πιο γρήγορα από την global σε πολλές συσκευές. Γιατί γίνεται αυτό; Είχα την εντύπωση ότι θα ίσχυε το αντίθετο εφόσον η global έχει και περισσότερη προϊστορία και περισσότερους χρήστες.
-
Ο/H Nikos Papadopoulos 21 έγραψε:
Ευχαριστώ για την διευκρίνηση, το κινητό το αγόρασα στην Ελλάδα, δεν θα έπρεπε να είχε ευρωπαϊκή Rom ? ή μήπως όλα στην Ελλάδα είναι έτσι ? η Glonal miui 11 έχει κυκλοφορήσει ? , έχω αλλάξει 10-15 περιοχές και καμία δεν μου βγάζει το update.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες