Διαφήμιση

RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

• παλλικαρια μια ειναι η official clobal rom.Απο το xiaomi.eu ειναι custom προσεξτε με τα κλειδωματα και τις ονομασιες γιατι θα μπερδεψετε κανεναν χριστιανο και θα το μπρικαρει.νομιζω οτι θα πρεπει να ξεχωριζετε πια ειναι η καθεμια.και να μην λετε η global απο eu και η global eeaμια ειναι η official global.ολες οι αλλες ειναι πειραγμενες roms.
    • Ο/H EGW4321 έγραψε:

παλλικαρια μια ειναι η official clobal rom.Απο το xiaomi.eu ειναι custom προσεξτε με τα κλειδωματα και τις ονομασιες γιατι θα μπερδεψετε κανεναν χριστιανο και θα το μπρικαρει.νομιζω οτι θα πρεπει να ξεχωριζετε πια ειναι η καθεμια.και να μην λετε η global απο eu και η global eeaμια ειναι η official global.ολες οι αλλες ειναι πειραγμενες roms.
      Μάλλον εσύ δεν τα ξες καλά....Official Global είναι δύο.. Μια international global με διακριτικό το MI, και μια EU(EEA) global με διακριτικό το ΕU... Η μόνη διαφορά αυτών των δύο είναι ότι η ΕU συμμορφωνετε στην ευρωπαϊκή οδηγία περί προσωπικών δεδομένων, εξου και ότι δεν υπάρχει η εγγραφή κλήσεις μιας και είναι παράνομη στην ευρωπαϊκή ένωση και γιαυτό έχει για κλήσης και μηνύματα τα app αυτά της Google.

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Souits έγραψε:

Ο/H EGW4321 έγραψε:

παλλικαρια μια ειναι η official clobal rom.Απο το xiaomi.eu ειναι custom προσεξτε με τα κλειδωματα και τις ονομασιες γιατι θα μπερδεψετε κανεναν χριστιανο και θα το μπρικαρει.νομιζω οτι θα πρεπει να ξεχωριζετε πια ειναι η καθεμια.και να μην λετε η global απο eu και η global eeaμια ειναι η official global.ολες οι αλλες ειναι πειραγμενες roms.
      Μάλλον εσύ δεν τα ξες καλά....Official Global είναι δύο.. Μια international global με διακριτικό το MI, και μια EU(EEA) global με διακριτικό το ΕU... Η μόνη διαφορά αυτών των δύο είναι ότι η ΕU συμμορφωνετε στην ευρωπαϊκή οδηγία περί προσωπικών δεδομένων, εξου και ότι δεν υπάρχει η εγγραφή κλήσεις μιας και είναι παράνομη στην ευρωπαϊκή ένωση και γιαυτό έχει για κλήσης και μηνύματα τα app αυτά της Google.
      μπορει αλλα σε παρακαλω ανεβασε ενα link για να τις δω και εγω.επειδη δεν το γνωριζω πραγματικα.
    • RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Δεν είναι δύσκολο...

ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Ο/H EGW4321 έγραψε:

παλλικαρια μια ειναι η official clobal rom

Ο/H Souits έγραψε:

Μάλλον εσύ δεν τα ξες καλά....Official Global είναι δύο.. Μια international global με διακριτικό το MI, και μια EU(EEA) global με διακριτικό το ΕU...
      Ετσι είναι, @EGW4321 στο έγραψα και επάνω... Δυσπιστος είσαι πολύ...

Ο/H amavroudis έγραψε:

μάλλον λένε για την ee global rom που είναι η official global stable με ee restrictions λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων.
    • Διαφήμιση
    • εχω μεινει πισω τοτε που υπηρχε μια global.μετα ειχα lineage os και ειχα καιρο να ασχοληθω.ζητω συγνωμη.ελλειπης γνωση.
    • Αφορά ορισμένα μόνο τηλέφωνα που αποφάσισε η Xiaomi ότι έχουν σημασία για την ευρωπαϊκή αγορά και βγάζει και κατάλληλη rom σύμφωνη με την ευρωπαϊκή νομοθεσία.
      Θα τη ξεχωρίσεις από το eu στο όνομα τους, όπως σου έδειξε και ο @Souits.
    • Καλημέρα. Κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τη συσκευή. Έχει type c ή usb στη φόρτιση, έχει fm radio ή πρέπει πάλι μέσο data και τελευταίο αν έχει φλας ή χρησιμοποιεί το φωτισμό της οθόνης. Όχι για εμένα, αλλά για τη φουκαριάρα την αδερφή μου που θέλει να αλλάξει το Scorpio και ψάχνω τι δώρο να της κάνω.
    • Ο/H Vstromakias έγραψε:

Καλημέρα. Κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τη συσκευή. Έχει type c ή usb στη φόρτιση, έχει fm radio ή πρέπει πάλι μέσο data και τελευταίο αν έχει φλας ή χρησιμοποιεί το φωτισμό της οθόνης. Όχι για εμένα, αλλά για τη φουκαριάρα την αδερφή μου που θέλει να αλλάξει το Scorpio και ψάχνω τι δώρο να της κάνω.
      Ian type c , έχει ράδιο, στη μπροστινή κάμερα δεν έχει φλας

• Διαφήμιση
    • RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Έχει type c θύρα, έχει ραδιόφωνο πίσω κάμερες έχουν φλας όχι η selfie

Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk