Για τη selfie camera ήταν η ερώτηση του φλας. Οκ, ευχαριστώ. Απλά βρίσκομαι στο perseus και το φλας στη σελφι μου έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι. Μόλις είδα ότι δεν έχει και ασύρματη φόρτιση. Κάποιο μαγαζί σε pm που να το αγόρασε κάποιος και να έμεινε ικανοποιημένος με τη συναλλαγή, αν είναι εύκολο.
RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)
-
-
μιας και έψαχνα το θέμα με τον ήχο και το dolby δεν παίζει με τίποτα βρήκα αυτό που δουλεύει μια χαρά όποιος θέλει δοκιμάζει play.google.com/store/apps/det…com.goodev.volume.booster
-
-
Και στο δικό μου έτσι είναι εδώ και 4 ρομ
-
-
-
Ο/H xtolicc έγραψε:
Αλλά όταν πάω να αλλάξω δαχτυλικο δεν μου αναγνωρίζει το δάχτυλο .
-
Παίδες από θήκες καμία καλή πρόταση. Σε υλικό όπως η μαμά θήκη η διάφανη αν έχει πάρει κανείς.
-
Ενώ σαν συσκευή είναι πολύ καλή σε όλα, στο δακτυλικό αποτύπωμα υπάρχουν διάφορες απόψεις. Προσωπικά το έβγαλα γιατί μου έσπασε τα νεύρα. Αν και διέγραφα και ξαναεβαζα καινούργιο μοίπος και δεν το έκανα καλά , είχα πάρα πολλές αστοχίες.Τώρα αν φταίει το hardware ή h Rom δεν ξέρω γιατί από global eu πήγα σε σταθερή xtrv και δεν έχω δοκιμάσει άλλη.
-
Τι γίνεται με τη global international θα έρθει ποτέ ξέρει κανένας έχω αλλάξει όλες τις χώρες και τπτ
-
Ο/H Spartan1911 έγραψε:
Τι γίνεται με τη global international θα έρθει ποτέ ξέρει κανένας έχω αλλάξει όλες τις χώρες και τπτ
V11.0.1.0....21468_10.0.zip
Στάλθηκε από το Redmi Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H rascal έγραψε:
Ο/H Spartan1911 έγραψε:
V11.0.1.0....21468_10.0.zip
Στάλθηκε από το Redmi Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες