Διαφήμιση

RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

• Ο/H amavroudis έγραψε:

Και οι δύο Mi είναι.
      Και η δεύτερη official rom είναι με τις restrictions της ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
      Μην τα εξηγείς σε μένα... Πρώτος εγώ ξεδιαλυνα το τοπίο με τις ρομ.. Ρώτησα το παλικάρι για ποιο λόγο έκανε την αλλαγή... Και δεν είναι και ο δύο MI... Global ναι είναι. MI δεν είναι και οι δύο... Λέγοντας MI-EU-IN-RU εννοούμε το ενδιάμεσο τις κωδικής ονομασίας.

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Ο/H Souits έγραψε:

Ο/H intheend έγραψε:

Αν από offcial stable eu πας σε mi (global) μέσω updater περνάει κανονικά η θα μείνει στα χέρια τούβλο?
      Λογικά μόνο με fastboot και με mi flash.... Από τι έχω διαβάσει γίνεται κανονικά η αλλαγή... Ψήνομαι κι εγώ όταν βγει η fastboot 11αρα λόγο mi call mi message κτλ...
      Ακριβώς για τον ίδιο λόγο, mi call & messages.

Ο/H amavroudis έγραψε:

Και οι δύο Mi είναι.
      Και η δεύτερη official rom είναι με τις restrictions της ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
      Δηλαδη την περνάω από πάνω καπάκι μέσω του upadater της official η θέλει ξεκλείδωμα bl ,ή/και fastboot? αυτή είναι η απορία μου .
    • Αν επιτρέπεται να γίνει από τον updater με κλειδωμένο bootloader θα γίνει.
      Αν όχι, δεν θα σε αφήσει.
      Προσέχεις μη γίνει factory reset και χάσεις τις ρυθμίσεις σου.
    • Διαφήμιση
    • @Souits εκανα την αλλαγή γιατί ήθελα να παω στο android 10. Δεν ειδα κάτι διαφορετικό απο την MI στην EU και ειναι Global International και απο την ρομ PFK"MI"XM προκύπτει το MI" οπως και η Global EEA ειναι προορίζεται για την Ευρώπη και το EU προκύπτει απο QFK"EU"XM τις ρομ.
      Mi 11i 8/256
    • Ο/H trifos έγραψε:

@Souits εκανα την αλλαγή γιατί ήθελα να παω στο android 10. Δεν ειδα κάτι διαφορετικό απο την MI στην EU και ειναι Global International και απο την ρομ PFK"MI"XM προκύπτει το MI" οπως και η Global EEA ειναι προορίζεται για την Ευρώπη και το EU προκύπτει απο QFK"EU"XM τις ρομ.
      Έχει όμως και τα mi call και message να φανταστώ;;;

ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Ο/H trifos έγραψε:

@Souits εκανα την αλλαγή γιατί ήθελα να παω στο android 10. Δεν ειδα κάτι διαφορετικό απο την MI στην EU και ειναι Global International και απο την ρομ PFK"MI"XM προκύπτει το MI" οπως και η Global EEA ειναι προορίζεται για την Ευρώπη και το EU προκύπτει απο QFK"EU"XM τις ρομ.
      Έχει τον caller και τα sms της xiaomi ή της google ?
    • Τα μηνύματα καί οι κλήσεις ειναι τις Google και στα δύο και ιδιες εφαρμογές.
      Mi 11i 8/256
    • Διαφήμιση
    • @EGW4321 για αυτό είπα λογικά και όχι σίγουρα. Παρέθεσα την όποια γνώση είχα και δέχομαι την οποιαδήποτε συμπλήρωση η διόρθωση. Αυτά που είπα περί νομοθεσιών (restrictions), καταγραφή κλήσεων, διαφημίσεων ισχύουν σίγουρα και δεν παραπληροφορω κάποιον. Όποιος γνωρίζει περισσότερα ας τα αναφέρει. Δηλαδή κατά την άποψη σου μπερδεψα κάποιον και δεν έπρεπε να σχολιάσω; Δεν είπα σε κάποιον κάνε αλλαγή και κλείδωσε bootloader που θα ήταν επικίνδυνο μεταξύ global China rom και version του κινητού αντίστοιχα.
    • Τα πράγματα είναι πολύ απλά, δεν χρειάζεται να τα κάνουμε σύνθετα. Στο download section του επίσημου φόρουμ mi community υπάρχουν όλες οι διαθέσιμες global stable για κάθε συσκευή. Ο καθένας μπαίνει και βλέπει. Εκεί θα βρει την απλή global (...MI...) Την global eea (...EU...) Την global India (....IN...) Την global Russia (...RU...). Αυτές είναι όλες οι official και σε κάθε συσκευή είναι κάποιες από αυτές διαθέσιμες, ανάλογα με το που έχει κυκλοφορήσει η εκάστοτε συσκευή. Σε καμία περίπτωση δεν συνιστάται για αρχάριους να κάνουν αλλαγές από τη μια στην άλλη καθώς υπάρχει κίνδυνος brick, ειδικά όταν πρόκειται να ξανά κλειδώσουν το bootloader. Η οποιαδήποτε προσπάθεια να αλλάξουν μέσω updater είναι ασφαλής καθώς δεν σε αφήνει η ίδια η εφαρμογή να προχωρήσεις σ περίπτωση ασυμβατότητας. Ο κίνδυνος αφορά το πέρασμα fastboot με mi flash. Επίσης, πάντα πρέπει να έχουμε υπόψη και το arb level της συσκευής μας όταν κάνουμε μεταβάσεις.
    • φυσικα και πρεπει να πει ο καθενας την γνωμη του και στο ειπα δεν το ειπα για προσβολη αν δεις πιο πανω και εγω εγραψα τα δικα μου γιατι ειμαι ανημερωτος και τα παιδια μου ειπαν δεν τα ξερεις καλα φιλε.εγω απλα ρωτησα αν ξερει καποιος γιατι υπαρχουν τοσες rom και βγηκαν και ακομα δυο που τις καλυπτουν γλωσσικα οι αλλες.
    • Όταν φορτίζω με το δικό του φορτιστή γράφει quick charging , όταν χρησιμοποιώ ένα φορτιστή της blotzwolf που έχω (πολύ καλός ) γράφει fast charging . Αυτό σημαίνει ότι φορτίζει στα 27 w αντί στα 18w ?
    • Διαφήμιση
    • RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Καλημέρα, γινετε όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο να μη πατιεται παρατεταμένα το power button?

Πάρα μόνο μια φορά ώστε να ανοίξει η οθόνη?