Ευχαριστώ! Να κάτι που δεν γνώριζα...Ο/H NasDriver έγραψε:
Δες εδώ ---> How to turn on Ambient mode (and turn off)
RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)
-
-
Ο/H chrisska1969 έγραψε:
Λοιπόν...μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το κανει ΜΟΝΟ οταν ειναι συνδεμενο με φορτιστή!!!
-
Καλημέρα παίδες. Ενδιαφέρομαι να κάνω το 9t Pro την πρώτη Xiaomi συσκευή μου. Έχω 4 ερωτήσεις.
1. Μπορώ να κάνω disable της εργοστασιακες εφαρμογές; Δηλαδή να σβήσω calendar, SMS κτλ και να τα αντικαταστησω με τα αντίστοιχα της Google;
2. Προερχόμενος από galaxy S8, έχω συνηθίσει στο Samsung Pass. Υπάρχει αντίστοιχο;
3. Τι παίζει με root; Γιατί στο S8 μου χτύπησε το knox και δεν είχα πρόσβαση στο Pass. Με το Miui υπάρχει κάτι αντίστοιχο; η απλά κάνω root και αρχίζω να σβήνω;
4. Διαβάζω συχνά ότι το νέο miui βγάζει διαφημίσεις. Τι παίζει με αυτό; μην ανοίγω πχ τον dialer και ανάμεσα στα contacts βλέπω ads
Και 1 ερώτηση για άσχετο θέμα. Θα πάρω ένα wristband σαν φθηνό ρολόι για την δουλειά μου. Υπάρχει τρόπος να κάνω sync το wrist της xiaomi με το Samsung health η να πάω για το galaxy fit. -
Δηλαδή να έχεις xiaomi συσκευή αλλά να έχεις την εμπειρία χρήσης σαν να έχεις samsung.Νομιζω ότι το σκεπτικό όσο και αν σου φαίνεται λογικό δεν νομίζω να είναι.Ή παίρνεις xiaomi και το λειτουργείς σαν xiaomi ή samsung και πράττεις ομοίως.
-
Ο/H Abstractnihilism έγραψε:
1. Μπορώ να κάνω disable της εργοστασιακες εφαρμογές; Δηλαδή να σβήσω calendar, SMS κτλ και να τα αντικαταστησω με τα αντίστοιχα της Google;
Κάποιες ναι, κάποιες άλλες όχι καθώς αποτελούν εφαρμογές συστήματος...μπορείς όμως να εγκατάστσεις άλλες εφαρμογές που θα τις χρησιμοποιείς ως κύριες
2. Προερχόμενος από galaxy S8, έχω συνηθίσει στο Samsung Pass. Υπάρχει αντίστοιχο;
Δεν γνωρίζω τι είναι :/
3. Τι παίζει με root; Γιατί στο S8 μου χτύπησε το knox και δεν είχα πρόσβαση στο Pass. Με το Miui υπάρχει κάτι αντίστοιχο; η απλά κάνω root και αρχίζω να σβήνω;
Για να κάνεις root θέλει ξεκλείδωμα του bootloader > εγκατάσταση custom recovery (TWRP) > root με magisk και πάλι θέλει προσοχή τι θα σβήνεις
4. Διαβάζω συχνά ότι το νέο miui βγάζει διαφημίσεις. Τι παίζει με αυτό; μην ανοίγω πχ τον dialer και ανάμεσα στα contacts βλέπω ads
Υπάρχουν κάποιες διαφημίσεις αλλά όχι και τόσο πολύ
Και 1 ερώτηση για άσχετο θέμα. Θα πάρω ένα wristband σαν φθηνό ρολόι για την δουλειά μου. Υπάρχει τρόπος να κάνω sync το wrist της xiaomi με το Samsung health η να πάω για το galaxy fit.
Δεν το γνωρίζω :(
-
Ο/H Abstractnihilism έγραψε:
Καλημέρα παίδες. Ενδιαφέρομαι να κάνω το 9t Pro την πρώτη Xiaomi συσκευή μου. Έχω 4 ερωτήσεις.
Και 1 ερώτηση για άσχετο θέμα. Θα πάρω ένα wristband σαν φθηνό ρολόι για την δουλειά μου. Υπάρχει τρόπος να κάνω sync το wrist της xiaomi με το Samsung health η να πάω για το galaxy fit.
-
@Abstractnihilism διαφημίσεις δεν θα δεις πουθενά εφόσον παρεις το mi 9t pro (όχι το redmi k20 pro), και έχεις region κάποια ευρωπαϊκή χώρα. Για τα disable των εφαρμογών κυκλοφορούν πολλά εργαλειακια debloaters που μπορείς να αφαιρέσεις παρα πολλά πράγματα. Έχουμε και δω στο φόρουμ ένα.
-
Λέγοντας ευρωπαϊκή χώρα εννοείς και την Ελλάδα? Εγώ πάντως που περίμενα μέχρι να ξεκλειδώσω bootloader και να ρουταρω μου έβγαζε διαφημίσεις μέσα σε διάφορες εφαρμογές και μου έσπαγε τα νεύρα. Γιαυτό ρουτάρισα έβαλα adaway και αντίο διαφημίσεις.
Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H GUZGUN έγραψε:
Λέγοντας ευρωπαϊκή χώρα εννοείς και την Ελλάδα? Εγώ πάντως που περίμενα μέχρι να ξεκλειδώσω bootloader και να ρουταρω μου έβγαζε διαφημίσεις μέσα σε διάφορες εφαρμογές και μου έσπαγε τα νεύρα. Γιαυτό ρουτάρισα έβαλα adaway και αντίο διαφημίσεις.
Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalkἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Μια από τα ίδια και εγώ. Από την πρώτη μέρα με ευρωπαϊκή σταθερή μαμά Rom δεν είχα πουθενά διαφημίσεις.
-
Ο/H GUZGUN έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, είχα miui 10 και έκανα την αναβάθμιση σε miui 11.0.3 μέσω αλλαγής περιοχής (Από Ελλάδα σε Κύπρο ) μιας και δεν λαμβανα την ενημέρωση στην περιοχή Ελλάδα . Δεν έχω μείνει καθόλου ευχαριστημένος από την ενημέρωση σε android 10. Φταίει το γεγονός ότι άλλαξα περιοχή ή δε παίζει ρόλο ; Και γενικά για να γίνει ΟΤΑ ενημέρωση να αλλάζουμε την περιοχή ή να αφήνουμε την Ελλάδα ;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες