Εγώ την πέρασα με click install και πάλι έχω θέμα ...
RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)
-
-
Ο/H Koutsoukos Xristos έγραψε:
Ο/H GUZGUN έγραψε:
@Koutsoukos Xristos εσύ με clean install έβαλες την 20.1.2? Πολύ πιθανόν με ένα clean install να στρώσει αλλά δεν μπορώ και κάθε βδομάδα να ξαναστηνω το τηλέφωνο από την αρχή. Θα μου πεις μην βάζεις την καινούρια έκδοση ή κράτα την stable να παίρνεις ενημέρωση μια στο τόσο.
Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε θα σου πω τι να κάνεις , εγώ πάντως είχα βάλει τη τελευταία stable αλλά δε λειτουργεί το ,vowifi και το χρειάζομαι γι'αυτό έβαλα τη developer.
Αν λειτουργούσε στη stable θα έμενα εκεί.
Ερχόμενος από iPhone βαριέμαι τα πολλά πολλά.
Εκεί έκανα clean install μόνο όταν άλλαζε το iOS. Όταν φτιάξει το vowifi στη stable θα μείνω εκεί.
Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H rascal έγραψε:
Ο/H GUZGUN έγραψε:
@Koutsoukos Xristos εσύ με clean install έβαλες την 20.1.2? Πολύ πιθανόν με ένα clean install να στρώσει αλλά δεν μπορώ και κάθε βδομάδα να ξαναστηνω το τηλέφωνο από την αρχή. Θα μου πεις μην βάζεις την καινούρια έκδοση ή κράτα την stable να παίρνεις ενημέρωση μια στο τόσο.
Δε θα σου πω τι να κάνεις , εγώ πάντως είχα βάλει τη τελευταία stable αλλά δε λειτουργεί το ,vowifi και το χρειάζομαι γι'αυτό έβαλα τη developer.
Αν λειτουργούσε στη stable θα έμενα εκεί.
Ερχόμενος από iPhone βαριέμαι τα πολλά πολλά.
Εκεί έκανα clean install μόνο όταν άλλαζε το iOS. Όταν φτιάξει το vowifi στη stable θα μείνω εκεί.
Δεν εμφανίζονται οι επιλογές για τις προτιμήσεις. Προτεινόμενος τύπος κλήσεων.
Στην developer εμφανίζονται.
Τώρα αν χρειάζεται κάτι άλλο για να εμφανιστούν πέρα από τον τρόπο του dialer δε το γνωρίζω.
Μήπως γνωρίζεις εσύ το τρόπο ;
Για να είμαι απόλυτα ακριβής πάντως και για να δώσω και δίκιο στον μέλος @rascal το vowifi λειτουργεί όταν το βάζεις σε flight mode και ενεργοποιείς το wifi.
Απλά δεν εμφανίζονται οι επιλογές για τη προτιμώμενη λειτουργία κλήσεων μέσο wifi.
Μάλλον είναι επιλεγμένη η προτιμώμενη λειτουργία μέσο δικτύων κινητής τηλεφωνίας και πρέπει να πέσει κάτω από κάποιο όριο το σήμα για να γυρίζει σε κλήση μέσο wifi όταν είναι σε κανονική λειτουργία το τηλέφωνο.
Το παρατηρώ να γυρίζει μόνο του κάποιες φορές και να εμφανίζεται το εικονίδιο της λειτουργίας vowifi στη status bar.
Στη developer υπάρχει η επιλογή να επιλέξεις τη προτιμώμενη λειτουργία.
Εγώ εδώ που είμαι έχω χαμηλό σήμα αλλά μάλλον οχι τόσο για να γυρνάει μόνιμα στο vowifi.
Ελπίζω να το περιέγραψα οσο πιο σωστά μπορώ.
Γίνεται να φτιαχτεί αυτό ? -
Μάλλον είναι επιλεγμένη η προτιμώμενη λειτουργία μέσο δικτύων κινητής τηλεφωνίας
-
-
Και αυτό είναι που εμφανίζει στις πληροφορίες.
Είναι ενεργά αλλά γκριζαρισμένα και όχι μπλε όπως θα έπρεπε β
Είναι ενεργό από τον πάροχο;
Η κάρτα σου είναι καινούργια; -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Είναι ενεργό από τον πάροχο;
Η κάρτα σου είναι καινούργια;
Στην τελευταία developer λειτουργούν κανονικά και τα δύο. ( Διακόπτες vowifi , voLTE ) στη stable δεν εμφανίζεται καν ο διακόπτης voLTE παρότι δουλεύει.
Και επίσης ο διακόπτης για το vowifi εμφανίζεται μέρα το install χωρίς να κάνω τίποτα.
Μετά έκανα βέβαια και τα δύο disabled από το dialer αλλά δεν άλλαξε κάτι στους διακόπτες.
Από xiaomi eu rom Dev για να γυρίσουμε σε στοκ μόνο μέσω miflash και fastboot rom ή γίνεται και παίρνοντας το zip της στοκ ρομ μέσω updater στις ρυθμίσεις ή μέσω twrp?
Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Η global stable με την global eea stable τι διαφορά έχουν?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες