τι εννοεις ? πως γινεται ?Ο/H amavroudis έγραψε:
Το ανάποδο το έκανε ήδη η Xiaomi.
Αυτό που ζητάς δεν το γνωρίζω...
Δοκίμασε το και πες μας!
RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)
-
-
Το έγραψα λάθος, αλλά σε ee Versions έχει βάλει default τις εφαρμογές της google για κλήσεις και sms αν διάβασα καλά...
Τώρα αν γίνεται να τις κατεβάσεις και να τις βάλεις εσύ μόνος σου δεν το ξέρω. Δοκίμασε το. -
Ναι γίνεται όντως...
-
Δηλαδή απλά τις έκανες εγκατάσταση από Google Play και λειτουργούν;
-
Ναι κανονικά δίνεις τις απαραίτητες άδειες που ζητούν κ παίζουν
-
Καλημέρα στην παρέα . Εδώ και κάνα 3 εβδομάδες ,εκεί που ακούω spotify , μετά από κάποια τραγούδια ,σταματάει ο ήχος αλλά δεν μπαίνει σε παύση δηλαδή να δείχνει να πατήσω το play . Και ο μόνος τρόπος για να ξανά παίξει ειανι να ανοίγω κλείσω τα mb (συμβαίνει και σε κατεβασμένα τραγούδια που δεν θέλει mb) έχετε καμία ιδέα; Έκανα μέχρι και καθαρισμός όλης της μνήμης της εφαρμογής αλλά τίποτα . Ευχαριστώ
-
Καλημέρα.. Έχω τον blitzwolf 30w φορτιστή... Ενώ στο redmi note 8 proτης συζύγου μου γράφει φόρτιση τούρμπο στο δικό μου mi 9t pro γράφει απλά γρήγορη φόρτιση... Τι φάση;;;
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalkἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Λίγο στη πλάκα. Λογικά η ταχύτητα φόρτισης του mi 9t pro στο νορμάλ είναι απλά γρήγορη φόρτιση,ενώ στο redmi note 8 pro η ίδια ταχύτητα να είναι τούρμπο γιατί του φαίνεται πέρα των δυνατοτήτων του
-
Κι όμως και τα δύο φορτίζουν με 27w...Δλδ turbo charge.... Στο ένα δείχνει το turbo στο άλλο όχι.... Δλδ θέλω να πω ότι και στο mi 9t pro θα έπρεπε να λέει turbo..
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalkἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
υπάρχει τρόπος να κρυψουμε το ροοτ του magisc για να τρέξει το bestcon.... της cosm....?
-
Ο/H Tseligas2000 έγραψε:
υπάρχει τρόπος να κρυψουμε το ροοτ του magisc για να τρέξει το bestcon.... της cosm....?
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Καλησπέρα σας. Το κινητό μου είχε έρθει με eea rom, μετά ξεκλείδωσα bootloader, έβαλα xtrv stable και ρουτάρισα. Για να γυρίσω στην αρχική στοκ κατάσταση πρέπει να βάλει πάλι eea rom ή μπορώ να βάλω και global? την βάζω με miflash και fastboot rom? Θα κλείδώσει πάλι ο bootloader αν βάλω την στοκ fastboot rom?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες