attachment.php?attachmentid=4870277&d=1573245499Ο/H c3250nik έγραψε:
Δεν το βρισκω πουθενα αυτο? Το ΑρχειοΟ/H George 21 έγραψε:
Αν είσαι ήδη root κατέβασε το DSAM_FOR_MI8PRO v4 zip από xda κ πέρνα το από magisk.. reboot κ δουλεύει
RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)
-
-
-
Ο/H George 21 έγραψε:
@c3250nik αυτό κάνει το πάνω ακουστικό να λειτουργεί σαν δεύτερο ηχείο..οπότε έχεις 2 ηχεία ...
-
Παιδια για οσους ενδιαφερει αυτο που θα πω, στα gestures οταν η επιλογη ειναι για χρηση full screen και οχι με την πλοηγηση (βελακια) καταναλωνει περισσοτερη μνημη!
-
Το αρχείο βλέπω γράφει mi8pro ξέρεις αν κάνει και για το mi9t pro.
-
Ναι το έχω δοκιμάσει
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Αν είσαι ήδη root κατέβασε το DSAM_FOR_MI8PRO v4 zip από xda κ πέρνα το από magisk.. reboot κ δουλεύει
Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παίζει κάνα module στο magisk που να κάνει την δουλειά του Dolby Atmos??να το βάλουμε κατευθείαν δλδ..?
-
Παιδιά καλησπέρα, κάτοχος και εγώ του κινητού πριν λίγο καιρό, μια ερώτηση πιο πολύ ενημερωτική έχω. Όταν το κινητό έχει φορτίσει 100% και είναι ακόμα στην φόρτιση κάτω κάτω λέει απομένει περίπου...και γράφει κάποια λεπτά. Τι στο καλό εννοεί ?
-
Τίποτα βγάλε το.. όσο και να το αφήσεις μπορεί να λέει όσο θέλει.. αν κ( γνώμη μου πάντα ) το ιδανικό είναι κάπου στο 90% να το βγάζεις από την φόρτιση
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Τίποτα βγάλε το.. όσο και να το αφήσεις μπορεί να λέει όσο θέλει.. αν κ( γνώμη μου πάντα ) το ιδανικό είναι κάπου στο 90% να το βγάζεις από την φόρτιση
-
Έχω ΜΙ9τ προ , τελευταία συνέχεια μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα . Τι είναι αυτό?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες