Σε ποια πόλη πας και πόσο κοστολογείς το μισάωρο?Ο/H Christos Zamanis έγραψε:
Δε θα διαφωνήσω!! Μπορεί να γίνει στο μέλλον!! Αν δεν την έχεις ξανακάνει τη διαδικασία θέλει και λίγο ψάξιμο-διαβασμα. Και φαντάσου πως αυτές τις μέρες είμαι σε φάση μετακόμισης σε άλλη πόλη οπότε... Ούτε μισάωρο δεν έχω!!! Όποιος προσφέρεται να μου το κάνει!
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)
-
-
Καλημέρα
Πάτρα πάω. Αλλά τι εννοείς πόσο κοστολογω το μισάωρο;
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk -
Παίδες καλησπέρα, τα αναδυόμενα παράθυρα σας λειτουργούν ? Κάθε φορά που πατάω το σχετικό εικονίδιο στις εφαρμογές που είναι ανοικτές από πίσω μου τις ανοίγει κανονικά.
-
-
Ο/H giannisatsi έγραψε:
Πήγαινε στις ανοιχτές εφαρμογές και κράτα πατημένη την εφαρμογή που θες, θα σου βγάλει διάφορα εικονίδια για ρυθμίσεις split screen κλείδωμα εφαρμογής και floating window, πάτα πάνω στο floating window και θα είσαι κομπλε
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Σε ποια εφαρμογή;
-
Ποια ρομ έχεις;
-
Ρε παιδιά αυτά τα στατιστικά χρήσης μπαταρίας πως τα κάνανε έτσι στην 12. Ένα sot ολοκληρωμένο δεν μπορώ να δω. Είμαι εδώ και 2 1/2 μέρες χωρίς φόρτιση από το 100 στο 34% αλλά το sot εκεί που ήταν 3 ώρες τώρα έχει γίνει 1 1/2 ώρα γιατί το υπολογίζει από άλλη στιγμή. Ή εγώ δεν το έχω πιάσει ή το έχουν κάνει μπάχαλο.
Έχω xtrv srable miui 12.0.1. Ota update δεν ήρθε. Να περάσω την 12.0.2 dirty με clear davlik και cache μόνο?
Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H GUZGUN έγραψε:
Ρε παιδιά αυτά τα στατιστικά χρήσης μπαταρίας πως τα κάνανε έτσι στην 12. Ένα sot ολοκληρωμένο δεν μπορώ να δω. Είμαι εδώ και 2 1/2 μέρες χωρίς φόρτιση από το 100 στο 34% αλλά το sot εκεί που ήταν 3 ώρες τώρα έχει γίνει 1 1/2 ώρα γιατί το υπολογίζει από άλλη στιγμή. Ή εγώ δεν το έχω πιάσει ή το έχουν κάνει μπάχαλο.
Έχω xtrv srable miui 12.0.1. Ota update δεν ήρθε. Να περάσω την 12.0.2 dirty με clear davlik και cache μόνο?
Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 9T PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδια όσοι δοκιμάσατε την καινούρια έκδοση υπάρχει κάνα σημαντικο πρόβλημα; ή να την κάνω; Η μπαταρία με ενδιαφέρει κυρίως ή αν έχει προκύψει και τίποτα άλλο.
Από όσο έχω διαβάσει δε βλέπω κάτι ιδιαίτερο πάντως απλά για σιγουριά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες