Κατεβασε την, ειναι πολυ ομορφη η καινουργια εκδοση! Απο μπαταρια, αναλογως την χρηση που κανεις στο κινητο σου, ειναι το θεμα. Ισως το Super Wallpapers, με την AOD, καταναλωνουν την μπαταρια, αλλα θεμα γουστου, και καταναλωσης ξαναλεω, ειναι του καθενος.Ο/H teo 13 έγραψε:
Παιδια όσοι δοκιμάσατε την καινούρια έκδοση υπάρχει κάνα σημαντικο πρόβλημα; ή να την κάνω; Η μπαταρία με ενδιαφέρει κυρίως ή αν έχει προκύψει και τίποτα άλλο.
Από όσο έχω διαβάσει δε βλέπω κάτι ιδιαίτερο πάντως απλά για σιγουριά
RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)
-
-
Πωσ μπορώ να αντικαταστήσω τις στρωμένες συντομεύσεις που βρίσκονται αριστερα με τα νέα του google?
-
Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και λίγο καιρό, έχω κάνει update το κινητό σε Miui 12 (12.0.1 QFKEUXM Global Stable) και το κυρίως πρόβλημα που αντιμετωπίζω, είναι ότι η RAM είναι σχεδόν ανύπαρκτη... Με όλες τις εφαρμογές κλειστές, οριακά μου δίνει 2 GB διαθέσιμα. Μόλις ανοίξω κάποιο παιχνίδι που παίζω, πέφτει στα 850mb και γενικά κολλάει το σύμπαν που λέμε. Γενικά στα 3 τελευταία Miui update που έχω κάνει, δεν έχω κάνει κανένα factory reset μετά, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό, αλλά όσο ήμουν σε Miui 10, είχα 3GB+ ελεύθερη RAM, όταν ήταν όλες οι εφαρμογές κλειστές.
Έχει κανείς καμία πρόταση, για το πως μπορώ να σώσω RAM? Επίσης δεν θέλω να rootαρω το κινητό. Ευχαριστώ. -
Ο/H turbarx8 έγραψε:
γενικά κολλάει το σύμπαν που λέμε
-
Καλησπέρα, σε ευχαριστώ για το Feedback. Το να έχω ανοιχτώ το κινητό για να μιλάω στο τηλέφωνο με 2 GB Ram, είναι αστέρι δεν λέω, για τη χρήση που του κάνω, που μόλις ανοίξω 2 εφαρμογές γονατίζει και κολλάει... το Mi 6 που έχω και το χρησιμοποιώ σαν δεύτερο (Αndroid 8 ακόμα αυτο), με τίποτα ανοιχτό στο background μου δίνει 3,6GB ελεύθερη RAM και κάνοντας του την ίδια χρήση με το MI 9T Pro, πέφτει στα 2,8 η RAM... το TWRP νομίζω θέλει root για να λειτουργήσει, κάτι που είπα δεν έχω σκοπό να κάνω, γιατί το root μου κόβει την χρήση που θέλω και το ούτε το magisk του ξεγελάει
-
-
official, όπως βγει από τον updater του κινητού
-
Χμμμ...έχεις ξεκλειδώσει booloader ? Αν όχι δυστυχώς με official μόνο factory reset μπορείς να κάνεις
-
Καλημέρα, έπειτα από αναβάθμιση σε official global stable την οποία έκανα με recovery rom (όχι ota) μέσα από τον updater, όλα ολοκληρώθηκαν κανονικά, εκτός από το εξής. Μετά την αναβάθμιση εξαφανίστηκε το zip της ρομ από το φάκελο που ήταν αποθηκευμένο και κατά πάσα πιθανότητα έχει μετακινηθεί κάπου στους φακέλους συστήματος, γιατί αυξήθηκε η μνήμη του other files από 1.5 gb σε 3.5 gb περίπου. Αυτό που θέλω να κάνω είναι αν υπάρχει δυνατότητα να σβήσω το zip για να μην πιάνει τόσο χώρο στη μνήμη, αλλά δεν το βρίσκω κάπου. Δοκίμασα Factory reset αλλά δεν μειώνονται τα 3.5 gb του other files. Τι μπορώ να κάνω;
-
Κάνε μια καθαρή εγκατάσταση με το miflash σε fastboot για να καθαρίσεις τα πάντα.
-
-
Καλησπέρα ομάδα!!! Γιατί δεν μπορώ να συνδέσω το pc με το κινητό; Πρώτη φορά μου συμβαίνει. Άλλαξα θύρες usb τίποτα
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες