Δοκίμασες άλλο καλώδιο ?Ο/H vitriolis2003 έγραψε:
Καλησπέρα ομάδα!!! Γιατί δεν μπορώ να συνδέσω το pc με το κινητό; Πρώτη φορά μου συμβαίνει. Άλλαξα θύρες usb τίποτα
Όταν συνδέεις την συσκευή σου βγάζει μήνυμα στο κινητό για τις επιλογές σύνδεσης ?
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔοκίμασες άλλο καλώδιο ?Ο/H vitriolis2003 έγραψε:
Καλησπέρα ομάδα!!! Γιατί δεν μπορώ να συνδέσω το pc με το κινητό; Πρώτη φορά μου συμβαίνει. Άλλαξα θύρες usb τίποτα
Όχι τίποτα μόνο φορτίζειΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Δοκίμασες άλλο καλώδιο ?Ο/H vitriolis2003 έγραψε:
Όταν συνδέεις την συσκευή σου βγάζει μήνυμα στο κινητό για τις επιλογές σύνδεσης ?
Άλλαξε καλώδιο και δες μήπως μέσα στην θύρα έχει μπει κανένα σκουπιδάκι - χνούδι...Ο/H vitriolis2003 έγραψε:
Όχι τίποτα μόνο φορτίζει
Ο/H Souits έγραψε:
Καλώδιο μου μυρίζει..
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όντως παιδιά το φυσηξα και όλα εντάξει. Σας ευχαριστώΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Άλλαξε καλώδιο και δες μήπως μέσα στην θύρα έχει μπει κανένα σκουπιδάκι - χνούδι...Ο/H vitriolis2003 έγραψε:
Όχι τίποτα μόνο φορτίζει
Έτσι την είχα πατήσει εγώ που έβαζα το τηλέφωνο στην τσέπη του Blue jean και είχε γεμίσει η θύρα με χνούδι από βαμβάκι και δεν έκανε επαφή.![]()
![]()
![]()
![]()
Καλωδιο άλλαξες ?Ο/H vitriolis2003 έγραψε:
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελικα διορθώθηκε με την επαναφορα ρυθμίσεων! Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια!Ο/H NasDriver έγραψε:
Δοκίμασε ρυθμίσεις > wi-fi > επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (των wifi & bluetooth)