Κολλάει και κανει επανακκινηση
-
-
Όχι. Δεν παίζει.
Αλλά να ξέρεις ότι εγώ δεν το έχω περασμένο.
Αν δούμε διαφορές, μπορεί και αν οφείλονται στο magisk. Για να δούμε... -
Θα ενημερώσω...Ένα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων ξεκινά πάντα από ένα απλό βήμα.
Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε -
-
Αν και ειχα κωδικο συσκευής, δεν μου ζητήθηκε ποτε και παρέμενε κρυπτογραφημένο.
Μέχρι στιγμής με το κινητο όλα οκ....δεν εχει κρυπτογράφηση και δουλευει τέλεια......και μακάρι να μείνει ετσιΈνα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων ξεκινά πάντα από ένα απλό βήμα.
-
-
Τιποτα να μην κάνεις...ούτε φρεζ....ούτε ντιλιτ....Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Καλημεραααα,
Δυστυχώς πάλι τα ιδια.....δεν περασαν ουτε 4 μερες....και κανει παλι επανακκινησεις μονο του. Ουτε την αναβάθμιση δεν μπορει να περάσει....στα μισά ή προς το τελος του install κανει επανακινηση και βεβαια μπαινεο σε fastboot. Που θα παει θα την περασω με καμια 200αρια προσπάθειες.
Τι να κάνω? Είναι κρίμα..... πήρα ενα τηλ και δεν εχω τηλ......
Υγ: Μολις την περασα μετα απο 5 προσπάθειες.Περασα παλι την 9.10.17 beta
Αρχισε και τα σφαλματα.
Τι να κανω με το κινητό καμια ιδεα??
Και μην το ξεχάσω. Οταν κατεβηκε το update και πηγε να το εγκαταστήσει πεταξε το μνμ οτι η συσκευή ειναι κρυπτογραφημενη οεο. Μπαινει σε twrp αλλα ηταν οκ χωρις κρυπτογράφηση. Στις ρυθμισεις δείχνει οτι ειναι κρυπτογραφημενο.....(πως γίνεται αυτο μονο του οεο??) αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο, οι επανακκινησεις και τα σφαλματα ειναι το μεγαλο θέμα οπως εκανε και με την official eu rom.
Ps2: δεν κλείνει μόνιμα κάνει συνέχεια επανακκινησεις.....
Σας κουρασα πρωι πρωιΈνα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων ξεκινά πάντα από ένα απλό βήμα.
Προσπαθώ να περασω ρομ και δεν μπορω....κάνει επανεκκίνηση στα μισα της εγκατάστασηςΈνα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων ξεκινά πάντα από ένα απλό βήμα.
Έχει κατέβει όντως ολόκληρη;
-
Ναι......
δυστυχως αυτο το θέμα εχει το κινητο... επανεκκινήσεις και διακοπή εφαρμογών.....
Τωρα μόλις μπρικαρε....Ένα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων ξεκινά πάντα από ένα απλό βήμα.
Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0