Πότε θα γίνει ενημέρωση για το redmi note7??
-
-
Ο/H nojos88 έγραψε:
Τι νεο υπαρχει
-
Το changelog είναι. Οι αλλαγές συγκριτικά με τη προηγούμενη.
-
Sorry που στέλνω πάλι αλλά επειδή είμαι στη δουλειά δεν έκανα ακόμα την αναβάθμιση αλλά μπήκα τώρα και βλέπω ότι η αναβάθμιση δεν υπάρχει.τι έγινε δεν κατάλαβα;;
-
Ο/H zoo έγραψε:
Πήρα κι εγώ σήμερα MIUI 11.0.3.0 με περιοχή Ελβετία και γλώσσα Ελληνικά.
Ωραίο φαίνεται. Ακόμη ανακαλύπτω.
Μοναδικό, αλλά σοβαρό για εμένα, πρόβλημα ότι δεν φαίνεται να λειτουργεί το voice over wifi (wifi calling) αν και είναι ενεργοποιημένο στις ρυθμίσεις όπως χρειάζεται (λειτουργούσε πριν με το MIUI 10) και ζήτησα ενεργοποίηση εκ νέου από τον πάροχο... Πολύ με χάλασε αυτό γιατί είμαι συχνά σε μέρη με κακό σήμα και διαθέσιμο wifi...
-
Καλησπέρα ήρθε σήμερα το πρωί με χώρα Ελλάδα.
-
Ο/H tomsak έγραψε:
Μετά την εκ νέου ενεργοποίηση απο τον πάροχο βρέθηκε λύση ή τελικά είναι bug? Διότι και εγω εχω το ίδιο θέμα με κακο σημα στο σπίτι...
Έκανα ήδη αναφορά προβλήματος...Poco F2 Pro 6/128 -
Καλησπερα θα ξαναρωτήσω πάλι αφού δεν πήρα απάντηση και αν κάποιος ξέρει να μου πει τελικά,το πρωί μου έβγαλε για αναβάθμιση και λόγο δουλειάς δε την έκανα και μετά δεν μου την βγάζει.γιατι;;;;ξέρει κάποιος κάτι;
-
Θα σου έρθει. Υπομονή.
-
Καλησπερα επειδή όπως είπα μου ήρθε η ενημερώσει και όταν ήθελα να την περάσω δεν υπήρχε η ενημερώσει,μήπως υπάρχει να την κατεβάσω κάπου να την περάσω έτσι;;;;
-
Ο/H zoo έγραψε:
Ο/H tomsak έγραψε:
Μετά την εκ νέου ενεργοποίηση απο τον πάροχο βρέθηκε λύση ή τελικά είναι bug? Διότι και εγω εχω το ίδιο θέμα με κακο σημα στο σπίτι...
Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει γρήγορα επίλυση του θέματος. -
Καλησπερα επειδή όπως είπα μου ήρθε η ενημερώσει και όταν ήθελα να την περάσω δεν υπήρχε η ενημερώσει,μήπως υπάρχει να την κατεβάσω κάπου να την περάσω έτσι;;;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0