Πότε θα γίνει ενημέρωση για το redmi note7??
-
-
-
καλησπερα.είμαι κάτοχος του note 7 .βλέπω οτι όλοι πηρατε την 11 ενω εγώ είμαι ακόμα στην 10.3. Με global version. Τι μπορώ να κάνω ώστε να την κατεβασω χειροκίνητα γιατί με. ΟΤΑ δεν την βλέπω να έρχεται.
-
Άλλαξες region σε Ινδία;
Κάνε το και δοκίμασε μέσα από τον updater ξανά. -
το εκανα αλλά τίποτε.καμμία ενημέρωση.μάλιστα κατέβασα το dowmi και την 11 την έχω σε μορφή zip.απλα δεν κανει verify .και δεν την περνάει.έχω απελπιστει.
-
Και γιατί έχεις απελπιστει;
Αν έχεις κατεβάσει τη recovery (σε μορφή zip) και την έχεις έτη μνήμη, όντας συνδεδεμένος με δίκτυο δοκίμασε να τη περάσεις από τον updater. Αν δεν γίνεται θα υπάρχει λόγος σίγουρα! -
το εκανα μεσα απο τον updater χειροκινητα και μου γραφει ''couldnt verify update'' και δεν ξερω γιατι μου πεταει αυτο το μυνημα σφαλματος.καμμια ιδεα? κανεις?γιατι με βλεπω κολλημενο με την 10.3 αιωνια να την εχω.
-
Αν δεν έρθει μόνο του, άσε το. Αλλιώς πήγαινε για ξεκλειδωμα για να μπορείς να ελέγχεις εσύ τι γίνεται.
-
ξεκλειδωμα?τι ειναι αυτο?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
Ξεκλείδωμα του bootloader για να έχεις επιλογές. -
Ο/H efialtis1971 έγραψε:
το εκανα μεσα απο τον updater χειροκινητα και μου γραφει ''couldnt verify update'' και δεν ξερω γιατι μου πεταει αυτο το μυνημα σφαλματος.καμμια ιδεα? κανεις?γιατι με βλεπω κολλημενο με την 10.3 αιωνια να την εχω.
-
ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και αν εχω κατι νεοτερο θα ενημερωσω.απλα για να καταλαβω ολοι εδω μεσα εχετε παρει την 11 και μονο εγω ειμαι εκτος?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0