εχω την PFGMIXM.υπαρχει καποιο λινκ για την καεβασω απευθειας? παιδια ειλικρινα σας ευχαριστω για το ενδιαφερον και για τον χρονο σας.
Πότε θα γίνει ενημέρωση για το redmi note7??
-
-
Ο/H efialtis1971 έγραψε:
ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και αν εχω κατι νεοτερο θα ενημερωσω.απλα για να καταλαβω ολοι εδω μεσα εχετε παρει την 11 και μονο εγω ειμαι εκτος?
-
-
μεσα εχω MIUI Global 10.3.10 Stable .... οσο για το λινκ που εστειλε ο φιλος amvaroudis αφορα αυτην που εχω ηδη .
-
-
σας ευχαριστω ... κατεβαζω και ενημερωνω.
-
- Ολά καλά.εκανα την ενημέρωση.σας ευχαριστώ για την αμεση ανταπόκριση και βοήθεια γιατι αλλιως δεν θα εκανα τιποτε μονος μου........λίγο ξενερωσα μονο που δεν έχει την λειτουργία breathing και υπάρχει μόκο σε συγκεκριμένες συσκευές με amoled οθόνη.και παρατήρησα οτι η συσκευή παει λίγο πιο γρήγορα απο πριν.και κάτι τελευταιο υπεροχή εφαρμογή που λέγεται. Notch pie ,η οποία είναι εφαρμογή για τον δείκτη μπαταρίας αλλά γύρω γύρω απο το. Notch. Που ειλικρινά αξίζει.υπάρχει και βίντεο στο you tube. Και παλι ενα μεγαλο ευχαριστώ.
- Ολά καλά.εκανα την ενημέρωση.σας ευχαριστώ για την αμεση ανταπόκριση και βοήθεια γιατι αλλιως δεν θα εκανα τιποτε μονος μου........λίγο ξενερωσα μονο που δεν έχει την λειτουργία breathing και υπάρχει μόκο σε συγκεκριμένες συσκευές με amoled οθόνη.και παρατήρησα οτι η συσκευή παει λίγο πιο γρήγορα απο πριν.και κάτι τελευταιο υπεροχή εφαρμογή που λέγεται. Notch pie ,η οποία είναι εφαρμογή για τον δείκτη μπαταρίας αλλά γύρω γύρω απο το. Notch. Που ειλικρινά αξίζει.υπάρχει και βίντεο στο you tube. Και παλι ενα μεγαλο ευχαριστώ.
-
Ο/H efialtis1971 έγραψε:
- μονο που δεν έχει την λειτουργία breathing και υπάρχει μόκο σε συγκεκριμένες συσκευές με amoled οθόνη.
- μονο που δεν έχει την λειτουργία breathing και υπάρχει μόκο σε συγκεκριμένες συσκευές με amoled οθόνη.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
τι είναι αυτό;
-
-
-
Προσπαθώ να κάνω την αναβάθμιση και μου βγάζει αυτο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0