Διαφήμιση

Βλάβη σε mi band 4

• Βλάβη σε mi band 4

Παιδια καλησπέρα. Είμαι νέος στο φόρουμ. Θα ήθελα την συμβουλή οποίου μπορεί να βοηθήσει. Πριν λίγο καιρό αγόρασα το band 4 από ebay. Στην προσπάθειά μου να το γυρίσω στα ελληνικά μετά από ένα μήνα μάλλον το έβγαλα off.!!! Δεν ξέρω πως τα κατάφερα αλλά από τότε είναι νεκρό.!! Δεν ανοίγει... Δεν αποκρίνεται πουθενά. Το έβαλα να φορτίσει πολλές ώρες μήπως ξεκολλήσει. Έσβησα και ξαναεβαλα την εφαρμογή από την αρχή... Έχω κάνει τα πάντα και έχω πελαγωσει... Ρώτησα την αντιπροσωπεία... Δεν το δέχεται επειδή είναι απέξω... Δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα.... Έχει κάποιος μια συμβολή...;;; Κάποιον τεχνικό να απευθυνθώ;;; Ξαναλέω είναι εντελώς νεκρό...!! ;( ;( σας ευχαριστώ εκ το προτέρων...
    • Στην Ελλάδα δεν υπάρχει αντιπροσωπία της xiaomi, επίσημος διανομέας είναι...

Αν δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη όταν το φορτίζεις μάλλον είναι θέμα hardware :?
    • Διαφήμιση
    • Και όμως amavroudis κατάφερα να το βγάλω off!!! Όσο και αν δεν το πιστεύεται...!!! Προσπάθησα να κάνω την ενημέρωση για να το γυρίσω και καλά στα ελληνικά....μόλις έφτασε 100%... Σε 5 δευτερόλεπτα μετά έσβησε για πάντα χωρίς να ξανανοίξει.... Δεν ξέρω τι άλλο να του κάνω....και όλα αυτά από δική μου βλακεία.... Μια χαρά δούλευε έστω στα αγγλικά....τες πα...οποιαδήποτε συμβουλή αν έχετε ευπρόσδεκτη...και πάλι ευχαριστώ παιδιά... :/
    • Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δοκιμάσεις να το συνδέσεις με mifit ή με notify & fitnes...

Ας μην δείχνει τίποτα στην οθόνη, δες μόνο εάν το εντοπίζουν, μήπως αν το συνδέσεις με κάποια από τις εφαρμογές, σταδιακά (1 μήνα και βάλε) καταφέρεις να του αδειάσεις την μπαταρία ώστε να κάνει factory reset.
    • Προσπαθησα να το κάνω.... Αφού ξαναεβαλα την μια εφαρμογή (mifit)... Να κάνω εκ νέου αναζήτηση.... Δεν δείχνει να το βλέπει... Θα προσπαθήσω ξανά.... Και με την άλλη εφαρμογή... Αλλά δεν έχω ελπίδα πλέον... Με έναν τεχνικό που μίλησα σήμερα μου λέει πως δεν αξίζει να παιδευομαι άλλο μιας και πλέον έχει χαμηλή τιμή... Και πως μπορεί να το δει αλλά η διαφορά στην αμοιβή του σε σχέση με ένα καινούργιο είναι αστεία... Μάλλον καταλήγω να πάρω καινούργιο... Απλά για το γαμωτο.... ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΩ;;;!!! Δεν μπορώ να το χονεψω.... Θα προσπαθήσω πάλι όμως μήπως και το διαβάσει κάποια εφαρμογή από τις δύο αν καταφέρει να τελειώσει η μπαταρία και κάνει κάτι σαν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... :( :(
    • Ο/H Manos 23 έγραψε:

Προσπαθησα να το κάνω.... Αφού ξαναεβαλα την μια εφαρμογή (mifit)... Να κάνω εκ νέου αναζήτηση.... Δεν δείχνει να το βλέπει... Θα προσπαθήσω ξανά.... Και με την άλλη εφαρμογή... Αλλά δεν έχω ελπίδα πλέον... Με έναν τεχνικό που μίλησα σήμερα μου λέει πως δεν αξίζει να παιδευομαι άλλο μιας και πλέον έχει χαμηλή τιμή... Και πως μπορεί να το δει αλλά η διαφορά στην αμοιβή του σε σχέση με ένα καινούργιο είναι αστεία... Μάλλον καταλήγω να πάρω καινούργιο... Απλά για το γαμωτο.... ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΩ;;;!!! Δεν μπορώ να το χονεψω.... Θα προσπαθήσω πάλι όμως μήπως και το διαβάσει κάποια εφαρμογή από τις δύο αν καταφέρει να τελειώσει η μπαταρία και κάνει κάτι σαν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων...
      Όσο θυμάσαι καλύτερα, γράψε όσο γίνεται πιο αναλυτικά τι έκανες, με τι σειρά τα έκανες και ποια ακριβώς αρχεία είχες (εκδόσεις MiFit, firmware,resources), από που τα κατέβασες και ποια έβαλες.
    • Διαφήμιση
    • Μεσω της εφαρμογής notify and fitness κατέβασα το firmware v 9.9.9.99. ξεκίνησε να φορτώνει. Έφτασε στο 100%... Και σε λίγα δευτερόλεπτα αφού έφτασε έσβησε μια για πάντα. Το κατέβασα όπου είχε όλους τους συνδέσμους και ότι χρειαζόταν για να κατέβει. Δεν ξέρω κατά πόσο βοήθησα με τις πληροφορίες που δινω.
    • Ο/H Manos 23 έγραψε:

Μεσω της εφαρμογής notify and fitness κατέβασα το firmware v 9.9.9.99. ξεκίνησε να φορτώνει. Έφτασε στο 100%... Και σε λίγα δευτερόλεπτα αφού έφτασε έσβησε μια για πάντα. Το κατέβασα όπου είχε όλους τους συνδέσμους και ότι χρειαζόταν για να κατέβει. Δεν ξέρω κατά πόσο βοήθησα με τις πληροφορίες που δινω.
      Αν ο τίτλος του νήματος είναι σωστός, δηλαδή αν έχεις όντως Mi Band 4, τότε πέρασες το firmware για το Mi Band 3 (αυτό με τα ενιάρια) στο Mi Band 4. Σε αυτή την περίπτωση, δυστυχώς το Mi Band 4 δεν πρόκειται να επανέλθει εφόσον δεν μπορεί να "μπουτάρει" σωστά.