Το λέει ξεκάθαρα, είναι ακόμα σε beta στάδιο (γίνονται δοκιμές δηλαδή), όταν ολοκληρωθούν θα δωθεί σε όλους τους χρήστες επίσημα

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜα εγώ δεν είμαι beta tester. Πως με άφησε να κάνω ακριβώς την ίδια διαδικασία;Ο/H NasDriver έγραψε:
Το λέει ξεκάθαρα, είναι ακόμα σε beta στάδιο (γίνονται δοκιμές δηλαδή), όταν ολοκληρωθούν θα δωθεί σε όλους τους χρήστες επίσημα
Σόρρυ αν γίνομαι ενοχλητικός.. Δεν μου ήρθε ειδοποίηση, κατέβασα το zip και την πέρασα. Εννοείς ότι τυχαία με άφησε;Ο/H amavroudis έγραψε:
Δίνεται σταδιακά σε κάποιους τυχαία πριν δωθεί σε όλους...
Επομένως, ο φίλος μου είναι άτυχος και θα πρέπει να περιμένει να του έρθει ειδοποιήση;Ο/H NasDriver έγραψε:
Ακριβώς...είναι αυτές οι ρομ που λένε (αν έχεις ακούσει) "μου ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση...την ακύρωσα και μετά δεν μου την ξανά έβγαλε..."
Δεν θυμαμε στις ρυθμισεις τι εκδοση εγραφε.το κινητο το κουτι εγραφε global version.Ο/H amavroudis έγραψε:
Έγινε incremental update, δηλαδή κατέβασε μόνο ότι άλλαξε. Για αυτό είναι μικρότερη από την ολοκληρωμένη αναβάθμιση.
Είναι η official eea, δηλαδή official global σύμφωνη με τις οδηγίες προστασίας προσωπικών δεδομένων της ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το θέμα που προκύπτει είναι το πώς σε πήγε από global που λες ότι είχες σε eea. Συνήθως δε γίνεται αυτόματα...
να ξαναπερασω την ιδια με τα ποιο πολλα gb απο το ποιο πανω σαιτ. Συμφωνα και με τις οδηγιες,θα αλλαξει κατι?Ο/H amavroudis έγραψε:
Τα θέματα τα ανοίξανε, από όσο διάβασα.
Να περάσεις την 1,9 ποια; Γίνε πιο συγκεκριμένος και πες μας τι σκέφτεσαι για να καταλάβω.
Πώς θέλεις να τη περάσεις;
Αν πας στην αναβάθμιση σου βγάζει ότι υπάρχει κάποια;