[Miui 11 9.10.24] Διανομή των νέων MIUI 11 - XTRV & ARΩMA ROM για 21 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H aeriko7475 έγραψε:
Πως είναι όλα καλά; Σε σένα ο μαμά launcher (που πριν ήταν VR και τώρα τον αναφέρει ως Αθλητικά) είναι σε όλα εντάξει; Τσεκαρες τις ρυθμίσεις του; Επίσης το ημερολόγιο αναφέρεται ως "απόρριψη".. οι ρυθμίσεις αναφέρονται ως "φόρτωση".. και αυτά με μια 1η ματιά.. σε σένα δλδ όλα αυτά είναι όπως πρέπει;
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H aeriko7475 έγραψε:
Πως είναι όλα καλά; Σε σένα ο μαμά launcher (που πριν ήταν VR και τώρα τον αναφέρει ως Αθλητικά) είναι σε όλα εντάξει; Τσεκαρες τις ρυθμίσεις του; Επίσης το ημερολόγιο αναφέρεται ως "απόρριψη".. οι ρυθμίσεις αναφέρονται ως "φόρτωση".. και αυτά με μια 1η ματιά.. σε σένα δλδ όλα αυτά είναι όπως πρέπει;
Είσαι αρχηγός!!! Ευχαριστώ για την βοήθεια αυτή.. δούλεψε σε mi 8 μια χαρά.. πλέον είναι σωστά τα ονόματα..
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Εδω και δυο rom έχω αυτό το θέμα με το Facebook είτε το κανονικό ειτε το lite κανει συνέχεια update τα features εχω απενεργοποιησει τα αυτόματα updates και απο το play store και απο το app αλλα συνεχίζει και το κάνει.
Mi8Java Developer
Android Developer
DDOS Scripting
SQL Administrator
Networking -
Δοκίμασε διαγραφή δεδομένων των εφαρμογών...να καθαρίσουν όλα...έχουν κολλήσει...
-
Δοκίμασα και αυτό και απο recovery αλλά τίποταJava Developer
Android Developer
DDOS Scripting
SQL Administrator
Networking -
παλικαρια στο redmi note 7 το θεμα το αιθητηρα διορθωθηκε που συνεχεια στην κληση αναβε εσβηνε και με το αυτι ανοιγοκλεινανε data -wifi και οτι αλλο ηθελες??γιατι το κανονικο ειναι οταν το εχεις στο αυτι σου να σβηνει η οθονη....Edit τωρα που περασα την τελευταια stable βλεπω οτι δεν σβηνει η οθονη και μενει συνεχεια αναμενη κατα την διαρκεια της κλησης,,,τι γινεται αντι για να φτιαχτει να δουλευει κανονικα τωρα θα μενει συνεχεια αναμμενο??Υπαρχει κατι που πρεπει να τσεκαρω??το εχει αλλος το προβλημα??
-
Δες μέσα.στα call settings αν είναι ενεργό το proximity sensor.
-
Ο/H dRain έγραψε:
Χωρις root μπορούμε να διαγράψουμε αυτό το φάκελο;
Edit: τον έσβησα από recovery. Όλα τα ονόματα επανήλθαν και επίσης ήρθε πάλι πίσω η διάταξη της αρχικής με τα widgets που είχε γυρίσει σε default κλασσικά όπως στο πρώτο boot.
-
Στο redmi note 7 ενεργος ειναι ο proximity sensor στο call settings αλλα δεν βλεπω να σβηνει η οθονη...ενω πριν με τις προηγουμενες ρομ αναβοσβηνε συνεχεια,,,,πολυ εκνευριστικο ηταν ,,,, τωρα με αυτην την stable μενει αναμμενο συνεχεια και δεν σβηνει....αντε να δουμε ποτε φτιαχτει αυτο το προβλημα...Αποστολε τι αλλο νομιζεις εσυ???και οποιος ξερει ας απαντησει...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0