Καλημέρα σε όλους - θα ήθελα κάποιος συμφορουμίτης κάτοικος Χανίων, εάν έχει την διάθεση, να με βοηθήσει να περάσω στο mi6 μου την "xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI6_9.10.24_v11-9" γιατι δεν θα τα καταφέρω να το κανω μονος μου. Τώρα εχω την 9.6.27 beta (αυτη που δεν υποστηρίζεται πλέον). Περιμένω pm - ευχαριστω
xtrv 9.10.24
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση, εαν θες στειλε pm για να τηλεφωνηθουμε - συγγνωμη για την καθυστερηση απαντησης απο μερους μου (οφειλεται στην εργασια) - το Bootloader πρεπει να ειναι ξεκλειδωτο αφου το τηλ ειχε global stable και εβαλα global beta. η δεν εχει σημασια κ πρεπει να το ελεγξω?
-
-
Μέσω updater γίνεται η μετάβαση , υπό προϋποθέσεις , από global stable σε global developer ή από China stable σε China Dev ή και το αντίστροφο με κλειδωμένο Bootloader.
Αυτό δεν είναι ασφαλές κριτήριο για ξεκλείδωτο bootloader.
Δες αυτό που σου γράφει ο @amavroudis -
μεσω των ¨επιλογων προγραμματιστων¨
-
-
ναι, συμφωνα με αυτο στην σελ. 15 (Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) εστειλα το προηγουμενο screenshot που εκτιμω οτι δειχνει οτι το bootloader ειναι κλειδωμενο
-
Προετοιμασία τώρα για ξεκλείδωμα.
1.Driver για Snapdragon
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
2. Miui version πάτημα επτά φορές , να ενεργοποιηθούν τα developer options.
3. Mi unlock status , στα Dev options , βάζεις το mi account σου.
4. Enable oem unlock, επίσης στα Dev options.
5. Mi unlock tool , δοκιμή σε fastboot mode να τρέχουν οι ώρες αναγκαστικής αναμονής για ξεκλείδωμα.
Στο ξεκλείδωμα θα γίνει αναγκαστικά factory reset , οπότε κρατάς backup. -
βημα 1,2,4 οκ
στο βημα 3 μου βγαζει: 'coudnt verify... sign in to your account again and start over ' ???? -
Βάλε στο Mi Account στις ρυθμίσεις τα στοιχεία σου κα κάνε επαλήθευση με κάρτα sim στο τηλέφωνο με δεδομένα.
-
σε ποια σημεια? δεν βλεπω στο account κατι σχετικο με επαληθευση
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0