Καλησπέρα, θέλοντας να δώσω την συσκευή στο γιο μου και να βάλει την δική του sim), το τηλέφωνο έχει κλειδωθεί. Πριν την ενεργοποίηση του τηλ. έκανα full wipe από custom recovery και ανοίγοντας την συσκευή μετά το wipe μου ζητά να κάνω ενεργοποίηση συσκευής χρησιμοποιώντας κωδικό Mi. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να συνδεθώ στο internet βάζοντας τον κωδικό πρόσβασης στη συσκευή μου,αλλά πατώντας στο πεδίο που πρέπει να συμπληρώσω τον κωδικό πρόσβασης δεν εμφανίζεται το πληκτρολόγιο, ο κέρσορας αναβοσβήνει στο πεδίο, αλλά πληκτρολόγιο δεν εμφανίζεται! Τι μπορεί να φταίει?
Πρόβλημα ξεκλειδώματος συσκευής μετά από αλλαγή sim
-
-
Γνωστό πρόβλημα.
Πήγαινε εκεί που θέλει το κωδικό Mi Account και γράψε το wifi password.
Αντέγραψε το, γύρισε πίσω και κάνε το επικόλληση στο wifi πεδίο.
Και μετά συνεχίζεις... -
Μπες στην επιλογή για το mi account, γράψε τον κωδικό του wifi > copy > πίσω στο wifi > paste
Εναλλακτικά, βγάλε τον κωδικό wifi από το ρουτερ ή βάλε μία κάρτα σιμ με δεδομένα χωρίς να έχει pin ώστε να μπει ίντερνετ -
Παιδιά δεν υπάρχει αυτό, μόνο οι ελλημικές πατέντες μας σώζουν... χαχαχα. Λοιπόν το έκανα οπως είπε ο φίλος amavroudis και όλα οκ
-
Υπάρχει κάποιο νήμα που να λέει πως μπορούμε να κάνουμε αλλαγή λογαριασμού Mi στο κινητό? Την συσκευή την έδωσα στο παιδί, αλλά έχει κρατήσει τον δικό μου λογαριασμό Μi. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να βάλλω στην συσκευή του τον δικό του Μi λογαριασμό (που έχει από άλλο Redmi) και όχι να κρατήσει τον δικό μου. Με ποιον τρόπο γίνεται?
-
-
Βλέποντας μόνο λίγα λεπτά το video, έχω να πω τα εξής.
Αν κάνω απλή αποσύνδεση από το Mi account δεν σημαίνει ότι μπορώ να αλλάξω το ID. Στη συνέχεια του video νομίζω ότι φλασάρει fastboot rom. Το θέμα είναι αν γίνεται χωρίς να φλασάρω fastboot rom, γιατί αυτή είναι μια διαδικασία που πρέπει να γίνει και στα 2 κινητά και είναι χρονοβόρα. Άρα να υποθέσω ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος (εννοώ πιο σύντομος)? -
Μπορείς απλά να αποσυνδέσεις από τους λογαριασμούς τα κινητά και από τα κινητά τους λογαριασμούς.
Μη τους διαγράψεις!
Κατόπιν βάζεις στο κάθε κινητό το λογαριασμό που θέλεις.
Ο συγκεκριμένος οδηγός περιγράφει πώς αποδεσμεύεις ολοκληρωτικά ένα κινητό από ένα λογαριασμό. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
"Μπορείς απλά να αποσυνδέσεις από τους λογαριασμούς τα κινητά και από τα κινητά τους λογαριασμούς".
Αυτό θέλω να κάνω αλλά δεν γνωρίζω τον τρόπο. Μπαίνω από το pc στο account μου
και η επιλογή που μου δίνει είναι το delete (μπλε βέλος). Πως μπορώ να αποσυνδέσω τις συσκευές από τους λογαριασμούς τους?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0