Διαφήμιση

Αγορά καινούριου κινητού

• Αγορά καινούριου κινητού

Οκ, εγώ κατάλαβα με αυτά που έγραψε ότι σκέφτεται να πάρει ότι δεν είναι και τόσο μικρά
      Π.χ το Redmi 8 και το mi8 είναι πάνω από 6"
    • Ο/H markito έγραψε:

Οκ, εγώ κατάλαβα με αυτά που έγραψε ότι σκέφτεται να πάρει ότι δεν είναι και τόσο μικρά
      Π.χ το Redmi 8 και το mi8 είναι πάνω από 6"
      Δεν έχω καταλήξει σε τίποτα γι'αυτό και δεν μπορώ να αποφασίσω. Αυτό που είπα είναι ότι δεν θα ήθελα να πάρω μεγαλύτερο κινητό από αυτό που έχω (redmi pro) το οποίο είναι 152 x 76 x 8.2 mm (5.96 x 3.00 x 0.32 in) 174gr με 5.5'' οθόνη. Εμένα με ενδιαφέρουν οι φυσικές διαστάσεις προφανώς, εννοώ δηλαδή ότι αν στα ίδια εκατοστά συσκευής χωράει πλέον 6'' οθόνη αντί για 5.5'' προφανώς και δεν μου είναι πρόβλημα.

Συνοπτικά η λίστα μου περιλαμβάνει τα εξής (με διαστάσεις και σχόλιο):
      • Mi 8: 155 x 75 x 7.6 175gr (παρόμοιο μέγεθος με το τωρινό, αλλά παλιό μοντέλο)
      • Mi 9 Lite: 157 x 75 x 8.7 mm 179gr (λίγο πιο μεγάλο από το τωρινό, αλλά με καλύτερα χαρακτηριστικά από το SE)
      • Mi 9 SE: 148 x 71 x 7.5 155gr (πιο μικρό, αλλά σχετικά μικρή μπαταρία)
      • Mi 9: 158 x 75 x 7.61 mm 173gr (λίγο πιο μεγάλο - ακριβό)
      • Redmi Note 7 159 x 75 x 8.1 186gr (πιο μεγάλο, βαρύ - παλιό)
      • Redmi Note 8 Pro 161 x 76 x 8.8 200gr (μεγάλο, βαρύ)
      • Redmi 8 157 x 75 x 9.4 188gr (λίγο μεγάλο, βαρύ, χειρότερες επιδόσεις από τα υπόλοιπα)
      Αυτά που διέγραψα νομίζω τα αποκλείω. Τί λέτε, το προτείνετε από αυτά τα 3 (ή και κάποιο άλλο). Και τα 3 αυτά σε σκρουτζομάγαζα (για να έχω συγκρίσιμες τιμές έχουν γύρω στα 225-250ε).

Ο/H amavroudis έγραψε:

Θέλει πιο μαζεμένο και το lite έχει την ίδια οθόνη που έχουν όλα τα τελευταία κινητά της xiaomi
      Τι εννοείς "ίδια οθόνη που έχουν όλα τα τελευταία κινητά της xiaomi"?
    • Διαφήμιση
    • Να διαλέξω κάποιο από την παραπάνω λίστα ή να περιμένω κάποιους μήνες - είναι προγραμματισμένο κάποιο καινούριο μοντέλο που πιστεύουμε να αξίζει ή να ρίξει την τιμή σε κάποιο από τα υπάρχοντα?