Είναι σαν να μην αναγνωρίζει ότι είναι συνδεδεμένο σε wi-fi όταν παω να κανω κλήσεις με λειτουργία πτήσης
Miui 11 και προβλημα με vowifi
-
-
Αφού μπεις σε λειτουργία πτήση, μετά ενεργοποίησε το wifi...στη συνέχεια, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις - ενεργοποιήσεις τις 4 επιλογές...και κάθε φορά δοκίμασε να κάνεις κλήση σε έναν αριθμό να δεις εάν θα καλέσει...Ο/H tomsak έγραψε:
Μιλάμε για αυτό?
-
τίποτα μάγκες....
-
Δουλεύει με αυτό το τρόπο πραγματικά....δεν δείχνει ομως το σημα του vowifi...και δυστυχώς δεν συγκρατεί την επιλογή εαν βγάλουμε την επιλογή της λειτουργίας πτήσης.σιγουρα είναι κάποιο bug αλλά τουλάχιστον είναι κάποιος τρόπος να υπάρξει σημα μέχρι την επιδιόρθωση του προβλήματοςΟ/H NasDriver έγραψε:
Αφού μπεις σε λειτουργία πτήση, μετά ενεργοποίησε το wifi...στη συνέχεια, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις - ενεργοποιήσεις τις 4 επιλογές...και κάθε φορά δοκίμασε να κάνεις κλήση σε έναν αριθμό να δεις εάν θα καλέσει...Ο/H tomsak έγραψε:
Μιλάμε για αυτό?
ευχαριστώ -
Σίγουρα είναι bug...αλλά για όσους το χρειάζονται είναι μια προσωρινή λύση
-
Συγγνώμη φίλε, αλλά δεν θέλω να σε ξενερώσω..Με αυτόν τον τρόπο του κανεις στην ουσια force enable στο radio, οποτε η λειτουργια πτησης ειναι πλασματικη..με το σημα καλεις και γι αυτο δεν φαινεται το HD σηματακιΟ/H tomsak έγραψε:
Δουλεύει με αυτό το τρόπο πραγματικά....δεν δείχνει ομως το σημα του vowifi...και δυστυχώς δεν συγκρατεί την επιλογή εαν βγάλουμε την επιλογή της λειτουργίας πτήσης.σιγουρα είναι κάποιο bug αλλά τουλάχιστον είναι κάποιος τρόπος να υπάρξει σημα μέχρι την επιδιόρθωση του προβλήματοςευχαριστώΟ/H NasDriver έγραψε:
Μιλάμε για αυτό?
-
Παρόλαυτα θα έπρεπε να φαίνεται και το σηματάκι... Παλιότερα το έδειχνε. Bug...
-
Σήμα δεν έχει καθόλου στο σπίτι είναι μονιμα με xΟ/H ibalampanis έγραψε:
Συγγνώμη φίλε, αλλά δεν θέλω να σε ξενερώσω..Με αυτόν τον τρόπο του κανεις στην ουσια force enable στο radio, οποτε η λειτουργια πτησης ειναι πλασματικη..με το σημα καλεις και γι αυτο δεν φαινεται το HD σηματακι
-
Edit by NasDriverΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ !!! -
με συγχωρεις τοτε.Ο/H tomsak έγραψε:
Σήμα δεν έχει καθόλου στο σπίτι είναι μονιμα με xΟ/H ibalampanis έγραψε:
Συγγνώμη φίλε, αλλά δεν θέλω να σε ξενερώσω..Με αυτόν τον τρόπο του κανεις στην ουσια force enable στο radio, οποτε η λειτουργια πτησης ειναι πλασματικη..με το σημα καλεις και γι αυτο δεν φαινεται το HD σηματακι
-
Το ότι λέει στην κατάσταση ims φωνη μέσω δικτύου wifi :μη διαθέσιμη
Παίζει κάποιο ρόλο? -
Παρατήρησα κάτι! Ενώ έχω κλειστά δεδομένα, βλέπω το εικονίδιο voLTE και όταν παίρνω τηλέφωνο μου δείχνει την ένδειξη ΗD. Ξαναλέω, και όλα αυτά με κλειστά δεδομένα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0