Για το RMN5 PLUS θα ξαναβγει κατι ??
[Miui 11 9.10.31] Διανομή των νέων MIUI 11 - XTRV & ARΩMA ROM για 21 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Στο mix 2s μετά την αναβάομιση μόλις μπουτάρει πετάει μήνυμα ότι η Εφαρμογή Εργαλεία διακόπτεται και δεν βγαίνει από εκέι και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H D.kechagias έγραψε:
Σε redmi note 7 ολα οκ την περασα πανω απο την παλια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H sso έγραψε:
Στο mix 2s μετά την αναβάομιση μόλις μπουτάρει πετάει μήνυμα ότι η Εφαρμογή Εργαλεία διακόπτεται και δεν βγαίνει από εκέι και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!!!
Έχουν αλλάξει πολλά στο System για τις συσκευές που έχουν Android 10, και έχει αποτύχει το Script της ROM να ανανεώσει τις νέες ονομασίες μερικών από τα αρχεία συστήματος. -
Ο/H spiros@1 έγραψε:
Έχουμε redmi 5 plus και redmi note 5 / pro... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H sso έγραψε:
Στο mix 2s μετά την αναβάομιση μόλις μπουτάρει πετάει μήνυμα ότι η Εφαρμογή Εργαλεία διακόπτεται και δεν βγαίνει από εκέι και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!!!
Έχουν αλλάξει πολλά στο System για τις συσκευές που έχουν Android 10, και έχει αποτύχει το Script της ROM να ανανεώσει τις νέες ονομασίες μερικών από τα αρχεία συστήματος.
Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H sso έγραψε:
Φαλάσαρνα από πάνω (χωρίς fr) την eu 31/10 και δουλεύει κανονικά!!!
Υπάρχουν πολλές αλλαγές στις νέες ROM που επηρέασαν τα δικά μας Scripts εγκατάστασης στις νέες ROM που έχουν ως βάση το Android 10.
-
Οπότε όποιος έκανε το update και δεν θέλει να κάνει fr υπάρχει η λύση της eu.
Φλασάρισμα από πάνω, χωρίς fr.
Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H spiros@1 έγραψε:
Ειναι το VINCE
-
Ο/H Syphonen έγραψε:
Με άλλον launcher δουλεύει κανονικά το τηλέφωνο, για όποιον θέλει να περιμένει διόρθωση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0