καλησπέρα. εχω το mi band 3 και προσπαθώντας να εγκαταστήσω το ελληνικό fw μου κώλυσε τι γίνεται;

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠρέπει να περάσεις χειροκίνητα και το αρχείο resources v49 που έχουμε εδώ για το δικό σου Mi Band 3 (ανάλογα το hardware revision που έχεις) ή οποιοδήποτε άλλο αρχείο resources v49 που έχουμε ανεβάσει ως Θέματα πχ Avengers, DigitalClock κλπ. Έτσι όπως είσαι τώρα, εκτός από τα Ρώσικα στις ημέρες έχεις και πρόβλημα στη σωστή εμφάνιση των ψηφίων της ώρας στο τρίτο ρολόι (watchface).Ο/H thanashs έγραψε:
ειχα βρει ενα βινταιο στο ιντερνετ για την εγκατασταση μεσο του gadgetbridge και μου κολισε δεν εδιχνε τιποτα απλα μαυρη οθονη, οταν σας γνωρισα κατεβασα την εφαρμογι και το ξεκολισα, αλλα και η δικη σας εφαρμογη την ημερομηνια μου την διχνει στα βουλγαρικα. Υπαρχει τροπος να το διορθοσουμε;
Μπες στο notify, συνδέσου με το miband και δες τη hardware version. Ανάλογα πράξε και κατέβασε το αρχείο για το miband σου, όπως σου έγραψε ο @dnomikos.Ο/H thanashs έγραψε:
αυτην εχω κανει
MiFit-4.0.11-Greek_fw
Όχι, δεν παίζει ρόλο, απλά δεν έχουν περαστεί σωστά τα αρχείαΟ/H thanashs έγραψε:
καλησπέρα παιδια , σε συνεχεια των προιγουμενων συνομιλιων, θελω να ρωτησω αν υπαρχει θεμα που το κινητο του γιου μου ειναι huawei kai to band xiaomi;