Διαφήμιση

Αγορα νεου κινητου

• Αγορα νεου κινητου

Καλησπερα σας,
      Μετα απο 4 χρονια επιπονης χρησης του Mi4c,αυτο παρεδωσε πνευμα αφου μετα την μπαταρια του που τα επαιξε,εσπασε και η οθονη με αποτελεσμα να μην υπακουει καθολου στην αφη.Εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση του γενικως,γιατι ολα αυτα τα χρονια κυριολεκτικα του ...ηπια το αιμα( ) λογω της φυσης της δουλειας μου(πωλητης).Ψαχνω λοιπον για νεο κινητο και παλι Xiaomi με τα εξης χαραχτηριστικα:
      1)Τουλαχιστον 3g Ram(γιατι οχι και 4g),με εναν καλο και γρηγορο επεξεργαστη.
      2)Αν ειναι δυνατον,οθονη μεχρι 5-5,5''.Δεν θελω να ειναι τεραστιο στο χερι μου και γενικα να μην ειναι αβολο στην χρηση του.
      3)Θελω οπωσδηποτε η Miui που θα φοραει να εχει την μαμισια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ εφαρμογη ηχογραφησης κλησεων.Πραγματικα η εφαρμογη αυτη ηταν σωτήρια για την δουλεια μου και πλεον δεν μπορω να κανω χωρις αυτην!Λογικα υπαρχει στην Miui,ετσι δεν ειναι?
      4)Δεν υπαρχει μεγαλο μπατζετ,μια επιλογη value for money θα ηταν ιδανικη.
      5)Last but not least(αν και δεν ειναι deal breaker),να μπορει να λειτουργει το ξυπνητηρι οταν το κινητο ειναι κλειστο οπως ακριβως μπορουσε στο Mi4c.
      Μπορειτε να μου προτεινετε καποιες συσκευες?
    • Αγορα νεου κινητου

Το redmi note 7 στις 6,3" , διότι μίλησες για low budget (στο skroutz το βρίσκεις 150€) , αλλιώς τα πιο ακριβά Mi 9 se που σου προτείνει ο φίλος Απόστολος στις 5,97" ή το Μi 9T στις 6,39".
    • Διαφήμιση
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Το redmi note 7 στις 6,3" , διότι μίλησες για low budget (στο skroutz το βρίσκεις 150€) , αλλιώς τα πιο ακριβά Mi 9 se που σου προτείνει ο φίλος Απόστολος στις 5,97" ή το Μi 9T στις 6,39".
      Δεν βλεπω να γλυτωνω τις μεγαλες ιντσες δυστυχως.Κι εγω το redmi note 7 ειχα σταμπαρει με τις πρωτες ματιες που εριξα για το μπατζετ που διαθετω.
      Μηπως μπορεις να προτεινεις ενα λινκ του note 7 απο ενα αξιοπιστο καταστημα(ιντερνετικο ή μη) για να παραγγειλω?Θελω η συσκευη να διαθετει την global Miui γιατι αυτη διαβαζω οτι εχει σιγουρα μεσα την μαμισια εφαρμογη ηχογραφησης κλησεων.
    • Αγορα νεου κινητου

Δες στο skroutz για κατάστημα με πολλές και καλές αξιολογήσεις.