Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Δούλεψε!!!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜήπως κατά την πτώση έχει χτυπήσει το πλήκτρο Power (το πάνω πλήκτρο) και έχει μείνει κολλημένο με αποτέλεσμα να σου κάνει συνεχώς επανεκκίνηση ?Ο/H splus έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα, μετά από πτώση δεν μου ανοίγει το ρολόι κάνει επανεκκίνηση στο λογότυπο υπάρχει κάποια λύση για αυτό, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Όχι το κουμπί του power δουλεύει κανονικά γιατί αν το κρατήσω πατημένο απενεργοποιείται οπότε δεν έχει κολλήσει.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μήπως κατά την πτώση έχει χτυπήσει το πλήκτρο Power (το πάνω πλήκτρο) και έχει μείνει κολλημένο με αποτέλεσμα να σου κάνει συνεχώς επανεκκίνηση ?Ο/H splus έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα, μετά από πτώση δεν μου ανοίγει το ρολόι κάνει επανεκκίνηση στο λογότυπο υπάρχει κάποια λύση για αυτό, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
![]()
αλλά τι εννοείς γιατί τώρα το είδα τι εννοείς πάνω πλήκτρο; ένα πλήκτρο δεν έχει το ρολόιΟ/H splus έγραψε:
Όχι το κουμπί του power δουλεύει κανονικά γιατί αν το κρατήσω πατημένο απενεργοποιείται οπότε δεν έχει κολλήσει.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μήπως κατά την πτώση έχει χτυπήσει το πλήκτρο Power (το πάνω πλήκτρο) και έχει μείνει κολλημένο με αποτέλεσμα να σου κάνει συνεχώς επανεκκίνηση ?Ο/H splus έγραψε:
![]()
Στάλθηκε από το M2003J15SC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
To μπέρδεψα με το GTRΟ/H splus έγραψε:
αλλά τι εννοείς γιατί τώρα το είδα τι εννοείς πάνω πλήκτρο; ένα πλήκτρο δεν έχει το ρολόι