[Miui 11 9.11.7] Διανομή των νέων MIUI 11 - XTRV & ARΩMA ROM για 21 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H darkmaster9077 έγραψε:
Εμενα για καποιο ανεξήγητο λόγο στο file manager στο twrp το data που ειναι στο root μου βγάζει ολους τους φακελους κρυπτογραφημενους. Αλλου δεν βρηκα κατι. Στο redmi K20pro
Είχες κάνει ποτέ Format Data στην συσκευή σου για να φύγει η κρυπτογράφηση από τα Data ?
Αν έχεις Root μέσω magisk και μπορείς να διαγράψεις τον φάκελο που αναφέρουμε παραπάνω από κάποιον root explorer. -
-
-
Ο/H darkmaster9077 έγραψε:
Τελικά το καταφερα με αλλο προγραμμα root explorer. Ολα οκ στο redmi K20pro.
-
Καλησπέρα.
Σε Mi9 τρέχω την τελευταία XTRV dev μετά σου καθαρή εγκατάσταση. Πήγα να κάνω ενημέρωση σήμερα και αφού κατέβασε το zip αρχείο (πριν την επανεκκίνηση σε recovery) μου έβαλε μήνυμα ότι είναι κωδικοποιημένο το file system και θα χρειαστεί να βάλω κωδικό για να το ξεκλειδώσω. Ε, κωδικό δε μου ζητάει ποτέ, και οι φάκελοι έχουν κωδικοποιημένα ονόματα, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να βρω το νέο zip αρχείο.
Τί κάνουμε τώρα;
Edit:
Έκανα έλεγχο και μου βγάζει ότι δεν έχω κάνει root τη συσκευή μου, παρόλο που έχω ακολουθήσει κατά γράμμα τους οδηγούς περί ξεκλειδωματος κτλ... Μη μου πείτε ότι χρειάζεται να στήσω το κινητό από την αρχή...
Anyone can be a cynic, dare to be an optimist.Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist. -
Ο/H ronin13 έγραψε:
Καλησπέρα.
Σε Mi9 τρέχω την τελευταία XTRV dev μετά σου καθαρή εγκατάσταση. Πήγα να κάνω ενημέρωση σήμερα και αφού κατέβασε το zip αρχείο (πριν την επανεκκίνηση σε recovery) μου έβαλε μήνυμα ότι είναι κωδικοποιημένο το file system και θα χρειαστεί να βάλω κωδικό για να το ξεκλειδώσω. Ε, κωδικό δε μου ζητάει ποτέ, και οι φάκελοι έχουν κωδικοποιημένα ονόματα, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να βρω το νέο zip αρχείο.
Τί κάνουμε τώρα;
-
Από mi 8 όλα καλά.
Με το Facebook τι λύση υπάρχει για τις συνεχείς ενημερώσεις? -
-
-
Έγινε εγκατάσταση σε mix3 πάνω από την προηγούμενη χωρίς κανένα θέμα.
Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά του φόρουμ για την πολύ καλή δουλειά.Share the KnowHow: From Qtech (HTC) Alpine to Lumia 950 to Nikel to One+5 (Surface pro 4, Yoga 3 Pro)
Current Device:MI Mix 3 6/128GB
My Windows Phone Blog -
Και σε whyred όλα καλά εκτός από τα κινέζικα στην προσθήκη συντομεύσεων στην αρχική οθόνη του browser.
Επίσης μια παρατήρηση που δεν αφορά μόνο την συγκεκριμένη έκδοση.
Το όνομα αρχείου της ρομ είναι πολύ μεγάλο και η έκδοση είναι στο τέλος με αποτέλεσμα να μην φαίνεται στο recovery και αν έχεις κρατημένες για κάποιο λόγο και παλαιότερες πας λίγο ψάχνοντας. Υπάρχει τρόπος να μικρύνει η γραμματοσειρά στο recover?
Αν όχι σκεφτείτε μήπως αλλάξετε την διάταξη και να είναι η έκδοση πιο μπροστά ή να μικρύνει το όνομα αρχείου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0