Διαφήμιση

̶W̶i̶n̶d̶o̶w̶s̶ ̶1̶0̶ ̶x̶6̶4̶ ̶v̶e̶r̶s̶i̶o̶n̶ ̶1̶9̶0̶9̶ ̶b̶u̶i̶l̶d̶ ̶1̶0̶.̶0̶.̶1̶8̶3̶6̶3̶.̶1̶ ̶N̶o̶v̶ ̶2̶0̶1̶9̶ ̶(̶d̶e̶b̶l̶o̶a̶t̶e̶d̶)̶

• Ολοκληρώθηκε
    • Ο/H Anritsu έγραψε:

Μόλις το κατέβασα . Να φανταστώ ότι εχει τα updates μέχρι και αυτές τις μέρες ; Επίσης Ελληνικά γυρνάνε απο μέσα τα 10 ; Δεν τα έχω ξαναδει μπροστά μου και βλέπω English στο Iso .
      Ευχαριστώ .
      Πήγαινε εδώ => Windows 10 AIO version 1809 build 10.0.17763.1 Oct 2018 (debloated) και πάτα στο "Display spoiler" του πρώτου μηνύματος για να δεις σε εικόνες πως θα βάλεις Ελληνικά.

Ο/H Anritsu έγραψε:

Μια βοήθεια ακόμα . Κατέβασα το windows usb tool από το λινκ του Μαυρουδή πιο πάνω . Μου κατέβασε ένα windows7 USB/DVD tool . Φαντάστηκα πως διάβασε τα win μου και κατεβασε την κατάλληλη έκδοση . Το στικάκι που έφτιαξε δεν ξεκινάει , το βλέπει στο bios κανονικά , στην εκκίνηση ψιλοαργεί σαν να το διαβάζει , και προχωράει στον σκληρό με το υπάρχον λειτουργικό . Θα το δοκιμάσω και με DVD . Υπάρχει περίπτωση το Link να είναι για να γίνει φορτωθεί iso win 7 σε ενα Boot στικάκι ;
      Το Windows7-USB-DVD-Download-Tool-Installer-en-US.exe που κατέβασες δουλεύει και με το ISO των Windows 10... δηλαδή μπορεί να σου φτιάξει στικάκι USB με τα Windows 10 και φυσικά bootable. Επίσης δεν έχει σημασία από τι έκδοση Windows το τρέχεις... την δουλειά που πρέπει να κάνει, θα την κάνει.

Η μόνη διαφορά με αυτό το εργαλείο είναι ότι δεν μπορείς να στήσεις τα Windows σε UEFI mode με το στικάκι που θα σου φτιάξει. Για να το κάνεις αυτό, δηλαδή να στήσεις τα Windows σε UEFI mode, θα πρέπει να φτιάξεις στικάκι με άλλα προγράμματα.

Αν δεν σου μπουτάρει το στικάκι που έφτιαξες τώρα, τότε έχεις ενεργό μέσα στο bios να ξεκινάει ο υπολογιστής μόνο με UEFI... πήγαινε και άλλαξε στο bios το Boot Mode Selection ( ή όπως αλλιώς το λέει η δική σου μητρική) σε "UEFI and Legacy"
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Το Windows7-USB-DVD-Download-Tool-Installer-en-US.exe που κατέβασες δουλεύει και με το ISO των Windows 10... δηλαδή μπορεί να σου φτιάξει στικάκι USB με τα Windows 10 και φυσικά bootable. Επίσης δεν έχει σημασία από τι έκδοση Windows το τρέχεις... την δουλειά που πρέπει να κάνει, θα την κάνει.
      Η μόνη διαφορά με αυτό το εργαλείο είναι ότι δεν μπορείς να στήσεις τα Windows σε UEFI mode με το στικάκι που θα σου φτιάξει. Για να το κάνεις αυτό, δηλαδή να στήσεις τα Windows σε UEFI mode, θα πρέπει να φτιάξεις στικάκι με άλλα προγράμματα.

Αν δεν σου μπουτάρει το στικάκι που έφτιαξες τώρα, τότε έχεις ενεργό μέσα στο bios να ξεκινάει ο υπολογιστής μόνο με UEFI... πήγαινε και άλλαξε στο bios το Boot Mode Selection ( ή όπως αλλιώς το λέει η δική σου μητρική) σε "UEFI and Legacy"
      Και γω κάτι τέτοιο φαντάστηκα . Μάλλον το έφτιαχνε για MBR και μένα είναι πιθανότατα GPT . Οπότε το έκανα με το rufus , είχε προεπιλογή GPT και FAT32 και μπήκε μια χαρά . Έριξα και ένα κλειδί από το good offer και το πήρε με τη μία .

Ευχαριστώ .
    • Διαφήμιση
    • Ο/H thanosn έγραψε:

Καλησπερα παιδιά,γιατί δεν μου βγάζει επιλογή ανάμεσα σε pro κ home και μου κάνει εγκατάσταση απευθείας τα home;;;
      Πρέπει να φτιάξεις ένα bootable DVD ή bootable USB stick (αρκετά μεγάλο για να χωρέσει τα αρχεία του ISO) και να ξεκινήσεις τον υπολογιστή από αυτό.
    • καθαρη εγκατασταση με εναν ssd που περασα στο λαπτοπ εδω και μια εβδομαδα σφαιρα!!!ευχαριστω την ομαδα για αυτην την εκδοση :thumbsup:
    • Διαφήμιση
    • Είμαι από τους ανθρώπους που κάνει συχνά το γνωστό "format"και μετά κάθεται 1 ώρα να κάνει βελτιστοποίηση τα Windows, αυτό το iso με έσωσε. Ευχαριστώ. :)
      - My Devices -
      Xiaomi :
      Poco F3 - HentaiOS
      ̶R̶e̶d̶m̶i̶ ̶N̶o̶t̶e̶ ̶5̶ ̶P̶r̶o̶ ̶-̶ ̶A̶r̶r̶o̶w̶ ̶O̶S̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶1̶1̶ ̶ (rip)
    • μπορω να βαλω??
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Ο/H Octaviastikos έγραψε:

μπορω να βαλω??

εννοείς άμα μπορείς να περάσεις το iso?
      - My Devices -
      Xiaomi :
      Poco F3 - HentaiOS
      ̶R̶e̶d̶m̶i̶ ̶N̶o̶t̶e̶ ̶5̶ ̶P̶r̶o̶ ̶-̶ ̶A̶r̶r̶o̶w̶ ̶O̶S̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶1̶1̶ ̶ (rip)
    • Το έκανα σε usb flash... Αλλά από το bios μου δεν έχει εκκίνηση από usb
      ..
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Διαφήμιση
    • Θα το έχει κάπως σαν boot order ή boot priority αλλά δεν χρειάζεται να τα πειράξεις. Πρέπει να βρεις στο δικό σου laptop, ποιό πλήκτρο F (συνήθως F10, F12) πρέπει να πατήσεις την ώρα του boot ή του restart για να σου βγάλει το πινακάκι να διαλέξεις από που θέλεις να ξεκινήσει την δεδομένη (μόνο) φορά. Αυτό είναι προσωρινό και την επόμενη φορά θα ξεκινήσει με την προτεραιότητα που έχει ορισθεί στο bios.