Πήγαινε εδώ => Windows 10 AIO version 1809 build 10.0.17763.1 Oct 2018 (debloated) και πάτα στο "Display spoiler" του πρώτου μηνύματος για να δεις σε εικόνες πως θα βάλεις Ελληνικά.Ο/H Anritsu έγραψε:
Μόλις το κατέβασα . Να φανταστώ ότι εχει τα updates μέχρι και αυτές τις μέρες ; Επίσης Ελληνικά γυρνάνε απο μέσα τα 10 ; Δεν τα έχω ξαναδει μπροστά μου και βλέπω English στο Iso .
Ευχαριστώ .
Το Windows7-USB-DVD-Download-Tool-Installer-en-US.exe που κατέβασες δουλεύει και με το ISO των Windows 10... δηλαδή μπορεί να σου φτιάξει στικάκι USB με τα Windows 10 και φυσικά bootable. Επίσης δεν έχει σημασία από τι έκδοση Windows το τρέχεις... την δουλειά που πρέπει να κάνει, θα την κάνει.Ο/H Anritsu έγραψε:
Μια βοήθεια ακόμα . Κατέβασα το windows usb tool από το λινκ του Μαυρουδή πιο πάνω . Μου κατέβασε ένα windows7 USB/DVD tool . Φαντάστηκα πως διάβασε τα win μου και κατεβασε την κατάλληλη έκδοση . Το στικάκι που έφτιαξε δεν ξεκινάει , το βλέπει στο bios κανονικά , στην εκκίνηση ψιλοαργεί σαν να το διαβάζει , και προχωράει στον σκληρό με το υπάρχον λειτουργικό . Θα το δοκιμάσω και με DVD . Υπάρχει περίπτωση το Link να είναι για να γίνει φορτωθεί iso win 7 σε ενα Boot στικάκι ;
Η μόνη διαφορά με αυτό το εργαλείο είναι ότι δεν μπορείς να στήσεις τα Windows σε UEFI mode με το στικάκι που θα σου φτιάξει. Για να το κάνεις αυτό, δηλαδή να στήσεις τα Windows σε UEFI mode, θα πρέπει να φτιάξεις στικάκι με άλλα προγράμματα.
Αν δεν σου μπουτάρει το στικάκι που έφτιαξες τώρα, τότε έχεις ενεργό μέσα στο bios να ξεκινάει ο υπολογιστής μόνο με UEFI... πήγαινε και άλλαξε στο bios το Boot Mode Selection ( ή όπως αλλιώς το λέει η δική σου μητρική) σε "UEFI and Legacy"