Χαιρετώ όλα τα παιδιά. Μπήκα να αναφέρω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα που εμφανίστηκε ξαφνικά. Είχα κλειδώσει την συσκευή μου και όταν πήγα να μπω, δεν αναγνώριζε το πιν μου. Προσπάθησα να μπω με το δαχτυλικό αποτύπωμα, αλλά ούτε αυτό λειτουργούσε. Έτσι αναγκάστηκα να κάνω μια άσκοπη επαναφορά και κατέληξα να αλλάζω τις ρομ σαν πουκάμισα, πηγαίνοντας από την μια στην άλλη και σε καμμία δεν βρήκα λύση. Κανένας κωδικός δεν λειτουργεί (εκτός από το app lock), ούτε υπάρχει καν η επιλογή του δαχτυλικού αποτυπώματος στις ρυθμίσεις, σαν να μην υπάρχει!
Το κινητό το έχω πολύ λίγους μήνες κι εύχομαι να μην είναι ελαττωματικό, γιατί δεν θα το αλλάζουν με τις επεμβάσεις που έκανα στο λειτουργικό του. Το bootloader είναι ανοιχτό και η συσκευή είναι root με το twrp, magisk, orange fox.
Το κινητό το έχω πολύ λίγους μήνες κι εύχομαι να μην είναι ελαττωματικό, γιατί δεν θα το αλλάζουν με τις επεμβάσεις που έκανα στο λειτουργικό του. Το bootloader είναι ανοιχτό και η συσκευή είναι root με το twrp, magisk, orange fox.