Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα πρόβλημα στο Redmi Note 8 Pro. Μου εμφανίζει συνεχώς το μήνυμα "WITHOUT SUBSCRIPTION TO SERVICE -33-". Έχετε καμία λύση; Είμαι έτοιμος να γυρίσω πίσω το κινητο.
Service -33-
-
-
Μια φώτο με το error θα βοηθούσε πολύ...στα καλά καθούμενα το εμφανίζει ή στο άνοιγμα συγκεκριμένων εφαρμογών-λειτουργιών ?
-
-
Πατάω "οκ" ξαναεμφανίζεται και ξανά και ξανά. Απ' ότι έψαξα στο ίντερνετ κι άλλοι χρήστες έχουν το ίδιο θέμα, αλλά δεν υπάρχει κάποια λύση που να λειτουργεί
-
Όσον αφορά στην ερώτηση σε ποιες στιγμές εμφανίζεται... Εμφανίζεται είτε στην αναμονη, σε εφαρμογές, στο ξεκλείδωμα οθόνης, με δεδομένα κινητής, με WiFi, χωρίς δεδομένα. Γενικώς σε οποιαδήποτε χρήση. Από τη στιγμή που το άνοιξα. Έκανα όλες τις αναβαθμίσεις, έκανα επαναφορά στις εργοστασιακες, έκανα επαναφορά στο APN κλπ. Μάλλον είναι θέμα κάποιας εφαρμογής. Μήπως έχει να κάνει με θέμα εταιρικής τηλεφωνίας;
-
Μπορείς να βάλεις και λινκ με άλλους χρήστες που αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα ?
Από αναζήτηση στο google δεν βγάζει κάτι -
without subscription to service - 33 - error on my new redmi note 8 pro - Redmi Note 8/Pro - Mi Community - Xiaomi
Τα άλλα 2 λινκ δεν τα βρίσκω. Προσεχώς -
-
Προτείνεις να το γυρίσω πίσω; Ή, από την εμπειρία σου, λες να λυθεί σύντομα;
Εστειλα μήνυμα και στην xiaomi. -
Δοκιμασα κάτι τώρα. Έσβησα το προεγκατεστημένο Netflix, έκανα επανεκκίνηση κι απ' ότι φαίνεται λύθηκε το πρόβλημα
-
Δεν είναι από το κινητό αυτό το error είναι από τα δεδομένα.
Cosmote εχεις? -
Ο/H Dimitris iver έγραψε:
Δεν είναι από το κινητό αυτό το error είναι από τα δεδομένα.
Cosmote εχεις?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0