Γενική συζήτηση για το Mi 9 Lite / Mi CC9 (Pyxis)
-
-
-
Λοιπόν τα κατάφερα...το μπρίκαρα το εργαλείο!!!
Μάλλον η μ@λ@κία έγινε όταν σε προσπάθεια restore σε προηγούμενο backup στο twrp έκνα wipe και στο system. Στο restore λοιπόν κολλάει όταν φτάνει στό σημείο να κάνει restore system image. Δεν προχωράει με τπτ. Οταν δε ξεκινάω στο twrp και μου ζητάει κωδικό,με το που τον βάλω γράφει cannot find root ή κάτι τέτοιο... Βοήθεια παίδες!!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
-
Έκανα φλας την ρομ αλλά με το που ξεκινάει μου κάνει bootloop (δεν πάει στις τελίτσες) και με ξαναγυρνάει στο twrp Εχω την stable με android 9.Βοήθεια george!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Κοντεύω και τα 60 και φοβάμαι το εγκεφαλικό....Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Παιδιά κάτι άσχετο όταν πέρασα την Ρομ δεν μου έβγαλε την εισαγωγή πού την αρχική πού λέει καλός ήρθατε και τέτοια γιατί;
Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Format να κάνεις κ δες αν ολοκληρώνει την εγκατάσταση.
Εννοείται reboot recovery μετά το φορμάτ
Νάσαι καλά ΓιώργηΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Ο/H kwstpap έγραψε:
@Panagiotakis όταν σου έρθει πες μας εντυπώσεις.αν εφαρμόζει καλά αν πιάνει το δαχτυλικο .γενικά αν αξιζει
Χθες μου ήρθε η συγκεκριμένη θήκη που σας είχα πει.
banggood.com/Bakeey-360-FrontB…r&ID=224&cur_warehouse=CN
Οι εντυπώσεις μου αρκετά καλές.
Ταιριάζει ακριβώς στο μέγεθος του κινητού και είναι πολύ όμορφη κατά την γνώμη μου. Το κινητό φαίνεται όπως στις φωτογραφίες στο site τους. Τα δύο μέρη συνδέονται αρκετά σφιχτά μεταξύ τους, και το γυαλί κρυστάλλινο. Ο φακοί της φωτογραφικής στο πίσω μέρος έρχονται στην ευθεία με την θήκη. Πριν την τοποθέτησή της θέλουν πολύ καλό καθάρισμα το κινητό και οι εσωτερικές πλευρές της θήκης γιατί θα φαίνονται δαχτυλιές και σκόνες. Μέχρι στιγμής φαίνεται πλήρες λειτουργική από test σε όλα τα σημεία της οθόνης.
Το μόνο πρόβλημα που είχα στην αρχή ήταν στο δακτυλικό αποτύπωμα. Είχα είδη αποτύπωμα και μετά έβαλα την θήκη. Με αποτέλεσμα να μην μπορεί να το διαβάσει καλά. Ήθελε πολλές προσπάθειες.
Μετά που έβαλα αποτύπωμα πάνω από την θήκη δουλεύει κανονικότατα. Αν τώρα έχει μια πολύ μικρή καθυστέρηση σε σχέση με το γυμνό τηλέφωνο δεν μπορώ να το αντιληφθώ γιατί είναι ελάχιστη.
Να επισημάνω ότι όταν δημιουργείται το αποτύπωμα υπάρχει περίπτωση σε κάποια στάδια να σας βγάλει σφάλμα ανάγνωσης. Αυτό λύνεται με λίγο παραπάνω πίεση του δακτύλου.
Νομίζω ότι αξίζει η αγορά της. Φυσικά όπως καταλαβαίνεται αν πέσει κάτω θα ήμαστε για άλλη. Γι' αυτό σκοπεύω μετά από κάποιο διάστημα τεσταρίσματος να πάρω άλλη μία. -
Ο/H Panagiotakis έγραψε:
Ο φακοί της φωτογραφικής στο πίσω μέρος έρχονται στην ευθεία με την θήκη.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Οπότε μόνο με ξεκλειδωτο bootloader, όπως είπαμε αρχικά...
Ηλίας
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0