Εγινε ευχαρηστω πολυ για την αμεση απάντηση
Γενική συζήτηση για το Mi 9 Lite / Mi CC9 (Pyxis)
-
-
χρονια πολλα σε ολους. μια ερωτηση. εχω ξεκληδωσει και εχω περασει την V11,3,2,0 σταθερη του φορουμ.
πως κανω αναβαθμιση? γιατι ειδα οτι εχει βγει πιο καινουρια. οταν παω να κανω ελενχο για ενημερωσεις μου λει οτι
η συσκευη ειναι ενημερωμενη. -
-
Ο/H vagelis33 έγραψε:
χρονια πολλα σε ολους. μια ερωτηση. εχω ξεκληδωσει και εχω περασει την V11,3,2,0 σταθερη του φορουμ.
πως κανω αναβαθμιση? γιατι ειδα οτι εχει βγει πιο καινουρια. οταν παω να κανω ελενχο για ενημερωσεις μου λει οτι
η συσκευη ειναι ενημερωμενη.
Την κατεβάζεις και την φλασαρεις μέσω του twrp πριν και μετά dalvik cache και έτοιμος...
Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H vagelis33 έγραψε:
μου λει οτι
η συσκευη ειναι ενημερωμενη.
-
ευχαριστω παιδια...μαλλον θα περιμενω να μου την εμφανισει μονο του....
αυτο το dalvik cache δεν καταλαβα τι ειναι ακριβως....αν και διαβασα το λινκ.
παντως ειναι καλητερο το update μεσο του TWRP recovery η ειναι το ιδιο? -
Το ίδιο είναι.
Απλά όταν αλλάζει η miui ή Android version θεία πέρασμα από το twrp κάνοντας κάποια wipes.
Δες εδώ
TWRP: Όλων των ειδών τα Wipes (video) -
Ο/H nt7561 έγραψε:
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!
Ερώτηση επείγουσα! Σκέφτομαι να πάρω το mi 9 lite . Δουλεύει το cosmoye wifi calling?
Είναι νο1 κριτήριο για μένα λόγω σήματος στην περιοχή που μένω.
Εννοείται αγορά εκτός cosmote
Ευχαριστώ πολύ
-
Ο/H nt7561 έγραψε:
Ο/H nt7561 έγραψε:
Ερώτηση επείγουσα! Σκέφτομαι να πάρω το mi 9 lite . Δουλεύει το cosmoye wifi calling?
Ευχαριστώ πολύ
Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Το ίδιο είναι.
Απλά όταν αλλάζει η miui ή Android version θεία πέρασμα από το twrp κάνοντας κάποια wipes.
Δες εδώ
TWRP: Όλων των ειδών τα Wipes (vευχαριστω πολυ
-
Ο/H nt7561 έγραψε:
Ο/H nt7561 έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ
Επίσημα όμως η cosmote δεν την υποστηρίζει την συσκευή, οπότε δεν ξέρουμε τι θα συμβεί μελλοντικά.
Ενεργοποίηση έκανα στέλνοντας μήνυμα από άλλο συμβατό κινητό, επίσης γίνεται με τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους.
Sent from my MI CC 9 using Tapatalk -
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Είμαι νέος στο forum και νέος κάτοχος ενός xiaomi mi 9 lite. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τις ηχητικές ειδοποιήσεις όταν είμαι κατειλημμένος.
Σε παλαιότερες συσκευές όταν ήμουν κατειλημμένος και ερχόταν κάποια ειδοποίηση λάμβανα ένα ηχητικό σήμα (ο οποίος ήταν ο αντίστοιχος της εφαρμογής viber, messenger, sms κλπ).
Είναι θέμα ρυθμίσεων ή δεν το υποστηρίζει η συσκευή;
Καλή χρονιά σε όλους.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0