Παρακαλώ, απλά έχε υπόψη ότι πλέον αλλάζουν πολλά στις global rom, ειδικά στην official EU (EEA) ώστε να καλύπτει και την νομοθεσία περί GDPR...ίσως κάποια στιγμή μία custom να είναι μονόδρομος

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Κάνεις ρε παιδιά;Ο/H Lunatico έγραψε:
Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί όταν τραβάω φωτογραφία δεν μου την βγάζει κάτω αριστερά όπως έκανε σε άλλα κινητά xiaomi που είχα και όταν πάω να την δω στη συλλογή γράφει "γίνεται επεξεργασία φωτογραφίας"?
Σε εμένα το βγάζει κανονικά, κανένα θέμαΟ/H Lunatico έγραψε:
Κάνεις ρε παιδιά;Ο/H Lunatico έγραψε:
Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί όταν τραβάω φωτογραφία δεν μου την βγάζει κάτω αριστερά όπως έκανε σε άλλα κινητά xiaomi που είχα και όταν πάω να την δω στη συλλογή γράφει "γίνεται επεξεργασία φωτογραφίας"?
Είναι φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά στο pyxis ή είναι μόνο το δικό μου.
Κάτι παρόμοιο έκανε και σε μένα κάποια στιγμή. Πήγαινε από τις ρυθμίσεις στην εφαρμογή ''Κάμερα'' και κάνε ''εκκαθάριση όλων των δεδομένων''. Θα χάσεις φυσικά τις ρυθμίσεις της κάμερας που έκανες αλλά νομίζω ότι θα στρώσει.Ο/H Lunatico έγραψε:
Κάνεις ρε παιδιά;Είναι φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά στο pyxis ή είναι μόνο το δικό μου.Ο/H Lunatico έγραψε: