Γεια σας παιδιά, αντιμετωπίζω ένα θεματακι. Όταν το κινητό είναι ξεκλειδωτο και με καλούν, χτυπάει το τηλέφωνο αλλά δεν μου εμφανίζεται η κλήση και ποιος με καλεί για να απαντήσω. Για να μπορέσω να απαντήσω στην κλήση και να δω ποιος είναι, θα πρέπει να μπω μέσα στο αρχείο κλήσεων να πατήσω σε ένα πράσινο πλεσιακι που υπάρχει εκεί και θα ανοίξει κανονικά η εισερχόμενη κλήση. Αν είναι κλειδωμένο το κινητό, χτυπάει και δείχνει κατευθείαν ποιος είναι και να μπορώ να απαντήσω. Φοράω rom xtrv stable v11.0.1.0 QFCCNXM. Δοκίμασα να κάνω clear την cache της εφαρμογής των κλήσεων, τίποτα! Έκανα μέσω twrp wipe cache, data και davlik. Έδειξε να δουλέψε εκεινη την στιγμή που το έκανα αλλά τώρα πάλι το ίδιο θέμα. Τι να κάνω; Του έχω περάσει magisk και έχω περάσει μια gcam και το bufferfix. Να φταίει αυτό; Βέβαια τα έβγαλα όλα αυτά πριν κάνω wipe αλλά δεν έστρωσε.
Γενική συζήτηση για το Mi 9 Lite / Mi CC9 (Pyxis)
-
-
Έχεις προσθέσει το +30 μπροστά από τα νούμερα των επαφών σου ?
-
όχι δεν κατάλαβες τι εννοώ. Με παίρνουν τηλέφωνο και είναι ξεκλειδωτο το κινητό. Χτυπάει κανονικά ο ήχος του αλλά δεν μου βγάζει κανένα pop up με την κλήση για να απαντήσω και ποιος με καλεί. Ούτε σαν μικρό πλεισιακι στην πάνω μεριά της οθόνης όπως το κάνει όταν λειτουργείς το κινητό ούτε όπως στην πρώτη φωτό. Δεν είναι το θέμα μου αν μου δείχνει το όνομα, δεν μου το δείχνει καθόλου ούτε το όνομα αλλά ούτε δυνατότητα να απαντήσω την κλήση (καθόλου) όπως πχ στην πρώτη οθόνη. Για να δω, αν τυχών λειτουργώ την συσκευή την ώρα που με καλέσει κάποιος, το ποιος είναι, θα πρέπει να μπω στο αρχείο κλήσεων (ενώ χτυπάει ταυτόχρονα) να πατησω στο "tap to go back to call" (δεύτερη φωτό) και να με βγάλει στην πρώτη φωτό. Απλά έχω σβήσει τα νούμερα να μην φαίνονται από τα screenshots. Αν τυχών είναι κλειδωμένο το κινητό, χτυπάει και μου δείχνει κανονικά την πρώτη φωτογραφία, δηλαδή χτυπάει, δείχνει ποιος είναι και μπορώ να απαντήσω κανονικά. Έκανα όσα περιγράφω πάνω αλλά πάλι το ίδιοΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Έχεις προσθέσει το +30 μπροστά από τα νούμερα των επαφών σου ?
-
-
Όλα ανοιχτά τα βλέπω. Πολύ περίεργο όμως που του κάνω wipe cache, davlik, data, σεταρω πάλι το κινητό με Gmail κτλ και το δοκίμασα και δούλευε σωστά. Ξανά βάζω μια gcam, magisk και το bufferfix και μετά από ώρες που το δοκίμασα δεν δούλευε ξανά. Πόσο τυχαίο να είναι αυτό; Βέβαια τα βγάζω όλα αυτά και συνεχίζει αυτό το περίεργο.Ο/H markito έγραψε:
-
-
Beta.Ο/H tan έγραψε:
ποια ρομ μου προτεινετε να βαλω σε mi 9 lite(pyxis) beta ή stable?
Ευχαριστώ!
from my MI 9 Lite via Tapatalk -
-
-
-
Αν και η πτώση είναι σχεδόν κάθετη, το 54% κατανάλωση από οθόνη το δικαιολογεί...σε πόσες ώρες χρήσης οθόνης μεταφράζεται αυτό το 54% ?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0