Δε μπορείς να την ολοκληρώσεις χωρίς να δώσεις περισσότερα στοιχεία;
Γενική συζήτηση για το Mi 9 Lite / Mi CC9 (Pyxis)
-
-
Δεν χρειάζομαι να βάλω κάποιο κωδικό γι'αυτό.
-
Αν κρατήσεις πατημένη την ειδοποίηση μπορείς να την απενεργοποιήσεις.
-
Ευχαριστώ το έκανα!
Έχει κάποιος εγκατεστημένη την 20.8.6_v12-10 σε Mi9lite?Δουλεύει καλά?
Ερώτηση:Αν δεν θέλω να κάνω ενημέρωση κάθε εβδομάδα και κάνω κάθε μήνα ας πούμε,θα μπορώ ή θα χρειάζεται factory reset?
Ευχαριστώ. -
Ναι, θα μπορείς.
Αν δε γίνουν μεγάλες αλλαγές εύκολα.
Αλλιώς πας σε ενδιάμεσο στάδιο μηχανικά και συνεχίζεις για τη τελευταία... -
Εγώ απο την 20.7.16 πήγα στην τελευταία 20.8.6 αλλά έχω πρόβλημα με τα widgets... Μερικά αργούν να φορτώσουν και άλλα δεν έρχονται με τίποτα πρέπει να τα αφαιρέσω και να τα ξαναβάλω και πάλι έχουν προβλημα μερικα ιδίως αυτό της ωρας... Εγω θα σου έλεγα να μην ιτην βάλεις και να περιμένεις μπας και στρώσει σε αλλη έκδοση. Αλώστε δεν υπάρχουν διάφορες στο chanfelog κατι πολυ μικρες μονο. Το χειρότερο είναι ότι δεν μπορώ να γυρίσω σε προηγούμενη έκδοση, μου κάνει bootloop στο twrp.Ο/H tan έγραψε:
Ευχαριστώ το έκανα!
Έχει κάποιος εγκατεστημένη την 20.8.6_v12-10 σε Mi9lite?Δουλεύει καλά?
Ερώτηση:Αν δεν θέλω να κάνω ενημέρωση κάθε εβδομάδα και κάνω κάθε μήνα ας πούμε,θα μπορώ ή θα χρειάζεται factory reset?
Ευχαριστώ.
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Σε ευχαριστώ για την απάντηση!Δεν χρησιμοποιώ widgets οπότε είμαι εντάξει!
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σας. Θα ήθελα όμως οδηγίες για απεγκατασταση της εφαρμογήςΟ/H martzicadespell έγραψε:
Ρυθμίσεις->Μπαταρία και απόδοση-> απενεργοποίηση της εξοικονόμησης μπαταρίας
Αλλιώς από το notification bar, το κουμπάκι με την εξοικονόμηση μπαταρίας
-
Δεν γίνεται...
-
Καλησπέρα μετά από αναβάθμιση του κινητού σε xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9LiteMICC9_V11.0.4.0 το κινήτο δεν ανοίγει ...Πηγαίνει συνεχεία στο recovery... Η μορφή των αρχείων είναι της παρακάτω μορφής ....
Υπάρχει περίπτωση να το σώσω ; -
-
Ναι ...Είχα την 11.0.3 πριν update πήγα να κάνω ... Μέχρι τώρα τα update τα έκανα χωρίς πρόβλημαΟ/H NasDriver έγραψε:
Είχες κάνει format data την πρώτη φορά που έβαλες TWRP
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0