Γενική συζήτηση για το Mi 9 Lite / Mi CC9 (Pyxis)
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Edit : κανένα καλό modul που να αξίζει έχετε βάλει; εκτός από YouTube background που πέρασα... -
Θα ανεβάσω μια λίστα με modules.ειμαι στο στάδιο δοκιμών.μου χουν πέσει πολλά αυτή την περίοδο...έχω και στα σκαργια 2 project ελπίζω στις γιορτές ν έχω χρονο
Sent from my MI CC 9 using Tapatalk -
Παιδιά για ποιο λόγο μου κάνει άρνηση από μόνο του και δεν ρωτά ενώ στη ρύθμιση είναι προτροπή
Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ποιο magisk έχεις?
Ο/H kwstpap έγραψε:
Ποιο magisk έχεις?
Sent from my MI CC 9 using Tapatalk
Κάνε unistall με το zip που έχουν στους xda και περνά την έκδοση 19.4.και πες μας αν δουλεύει αυτη
Ο/H kwstpap έγραψε:
Κάνε unistall με το zip που έχουν στους xda και περνά την έκδοση 19.4.και πες μας αν δουλεύει αυτη
Sent from my MI CC 9 using Tapatalk
δοκιμασε το.αν εχει θεμα ξερεις την διαδικασια χαχαχα και σ 19,4 ν μεινεις παλι δεν εχει θεμα
-
Ο/H kwstpap έγραψε:
δοκιμασε το.αν εχει θεμα ξερεις την διαδικασια χαχαχα και σ 19,4 ν μεινεις παλι δεν εχει θεμα
Ο/H tarnanas έγραψε:
Ο/H kwstpap έγραψε:
-
Ρε παίδες μετά από restore με το twrp δεν δέχεται τον κωδικό ξεκλειδώματος των εφαρμογών... ο οποίος παρεπιπτόντως είναι ο ίδιος με τον πιν ξεκλειδώματος της συσκευής τον οποίο δέχεται γιά να ξεκλειδώσει η συσκευή!!! Τι γίνεται; υπάρχει τρόπος να σβήσω τον κωδικό και να βάλω άλλο γιατί το μόνο που προτείνει είναι factory reset Θεός φυλάξειΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0