Καλημέρα. Γνωρίζεις κανείς εάν κ πότε θα γίνει αναβάθμιση της έκδοσης 11.3.4 PFCMIXM;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔοκίμασε notifybuddy στο playstoreΟ/H Tziastas έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα.
Πρίν 2 ημέρες παρέλαβα κι εγώ το mi9 lite μου, έκανε αυτόματα την αναβάθμιση σε miui 11 και προσπαθώ να το προσαρμόσω στη δική μου χρήση.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να μπορώ να βλέπω ειδοποιήσεις (κυρίως για αναπάντητες κλήσεις και messenger) στην οθόνη του κινητού όταν αυτή είναι σβηστή (μιας και το notification lamp είναι στην πλάτη του κινητού, αλλά εγώ προτιμώ να το ακουμπάω στο τραπέζι με την οθόνη στο επάνω μέρος).
Επέλεξα στο always on display ένα τύπο ρολογιού στο οποίο θεωρητικά από κάτω φαίνονται και οι ειδοποιήσεις αλλά δυστυχώς τίποτα από αναπάντητες κλήσεις, μόνο viber μου βγάζει ...
Υπάρχει τρόπος ???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...
Ευχαριστώ πολύΟ/H karivasilis έγραψε:
Δοκίμασε notifybuddy στο playstoreΟ/H Tziastas έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα.
Πρίν 2 ημέρες παρέλαβα κι εγώ το mi9 lite μου, έκανε αυτόματα την αναβάθμιση σε miui 11 και προσπαθώ να το προσαρμόσω στη δική μου χρήση.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να μπορώ να βλέπω ειδοποιήσεις (κυρίως για αναπάντητες κλήσεις και messenger) στην οθόνη του κινητού όταν αυτή είναι σβηστή (μιας και το notification lamp είναι στην πλάτη του κινητού, αλλά εγώ προτιμώ να το ακουμπάω στο τραπέζι με την οθόνη στο επάνω μέρος).
Επέλεξα στο always on display ένα τύπο ρολογιού στο οποίο θεωρητικά από κάτω φαίνονται και οι ειδοποιήσεις αλλά δυστυχώς τίποτα από αναπάντητες κλήσεις, μόνο viber μου βγάζει ...
Υπάρχει τρόπος ???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...
σε σχέση με το Νοτε 3 πως πάει από κάμερα και μπαταρία; δοκίμασες και gcam;Ο/H kwstpap έγραψε:
Εγώ. .το έχω στα χέρια μου μια εβδομάδα περίπου.Ο/H LocoDiceGR έγραψε:
Το εχει αγορασει κανεις το Μi9 Lite απο δω να μας πει εντυπωσεις?
- τρομερη η οθόνη μιας κ έρχομαι από ips.
- δεν κολαει πουθενά ο 710 για την χρήση που του κανω.
- Ήχος αξιοπρεπεστατος.δεν είναι στερεό αλλά ακούγεται καλά.
- Δυνατό κ καθαρό ηχείο κλήσεων (earpiece).
- Κάμερες αξιοπρεπεστατες.η στοκ τραβάει πολύ καλά μέρα κ με καλό φωτισμό.
- Η gcam το βελτιώνει σε σκοτεινές συνθήκες.ακομα παίζει κάτι με το api2 που είναι full.οταν κάποιος Dev το ενεργοποιήσει πλήρως θα δουλεύει τέλεια και η gcam .
- Πανέμορφο.το έχω στο λευκό και τα σπάει.
- Δεν έχει ois (optical image stabilize)άρα στις φοτο πρέπει να έχεις λίγο σταθερό χέρι.πχ σε night sight έχει θόρυβο αν δεν είναι τελείως σταθερή η συσκευή.
- Επειδή είναι καινούργιο δεν υπάρχουν devs ακόμα.τωρα κάτι πάει ν γίνει.
- Miui custom ROMs υπάρχουν όπως η ελληνική εδώ xtrv.
- Μπαταρία με miui 10 stock πήγαινε καλά..τώρα είμαι με custom miui 11 δεν μπορώ να πω ακόμα γνώμη γτ δεν έχει στρώσει.αλλα λίγο χειρότερα.πιστευω θα βελτιωθεί
- Σήμα καλό.
- Δεν έχω βρει bugs στην συσκευή ακόμα.
- Το δαχτυλικο είναι αρκετά γρήγορο όσο γρήγορο μπορεί να είναι αυτα που είναι on screen.
- Δεν παίζω games οπότε για γραφικά και τέτοιου είδους αποδόσεις δεν μπορώ να πω.
Νομίζω στα 200 εύρο που έχει δεν έχει ανταγωνιστή. Ίσως το a3 και redmi note 8 αλλά υστερεί με την 720p οθόνη το ένα και το άλλο για εμένα που έχει mediatek και ips panel..ειναι ένα κινητό από τα πολύ λίγα της xiaomi που έχει σχεδόν τα πάντα και όλα ισορροπημένα.περα από την έλλειψη ois δεν βλέπω κάτι αρνητικό.και ανετα κοντραρει αλλά πολύ πιο ακριβά κινητά.προερχομαι από mi note 3 που ήταν και είναι τρομερό κινητό.η αναβάθμιση στην ουσία π έκανα είναι η οθόνη και ότι είναι πιο καινούργιο μοντέλο ε άξιζε.δεν νιώθω ότι έχασα σε κάτι πάντοτε για την δικιά μου χρήση μιλώντας.
cyanogenmods.org/downloads/bsg…-mi9se-v4-plus2-download/Ο/H taylorgr1990 έγραψε:
Καλημέρα
Υπάρχει καμια gcam που να δουλεύει άψογα?
Όσες και να έχω περάσει δεν δουλεύει καμια σωστά...έστω και παλιά έκδοση.