Το ξαναέκανα με magisk 19.4 και δουλεύει κανονικά.
Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούτο magisk αυτή η έκδοση δουλεύει?Γιατί έχει και πιο πρόσφατη.Ο/H volanis1980 έγραψε:
Ο/H tan έγραψε:
το magisk αυτή η έκδοση δουλεύει?Γιατί έχει και πιο πρόσφατη.Μπορείς να στείλεις λίνκ?Ο/H volanis1980 έγραψε:
Και εγώ το magisk 20.3 stable σκεφτομαι να βάλω,μπορεί μήπως να απαντήσει κάποιος γιατί στο φάκελο της ρομ έχει την 19.4?Ο/H jefm έγραψε:
Περάστηκε και απο μένα η MI9LiteMICC9_V11.0.1.0.QFCCNXM_v11-10 με Android 10, όλα καλά προς το παρόν,Magisk Version 20.3
Σε παλαιότερη rom είχα δοκιμάσει το magisk 20 και δεν δούλευαν σωστά τα hidden apps. Είχα διαβάσει τότε ότι η 19.4 δεν έχει πρόβλημα, την έβαλα και ήταν οκ, οπότε τη βάζω πλέον σε όλες τις αναβαθμίσεις χωρίς να το ψάξω πολύ.Ο/H tan έγραψε:
Και εγώ το magisk 20.3 stable σκεφτομαι να βάλω,μπορεί μήπως να απαντήσει κάποιος γιατί στο φάκελο της ρομ έχει την 19.4?Ο/H jefm έγραψε:
Περάστηκε και απο μένα η MI9LiteMICC9_V11.0.1.0.QFCCNXM_v11-10 με Android 10, όλα καλά προς το παρόν,Magisk Version 20.3
Δουλεύει καλύτερα μήπως?
Ευχαριστώ!
Μπορείς να επιβεβαιώσεις εάν το magisk 20.3 δουλεύει καλά και τα hidden apps?Ο/H jefm έγραψε:
Επίσης εάν χρησιμοποιείς viper4android fx ή dolby να μου δώσεις κάποιο λίνκ και οδηγίες?Ο/H tan έγραψε:
Μπορείς να επιβεβαιώσεις εάν το magisk 20.3 δουλεύει καλά και τα hidden apps?Ευχαριστώ!Ο/H jefm έγραψε:
Δεν έχω hidden appsΟ/H tan έγραψε:
Μπορείς να επιβεβαιώσεις εάν το magisk 20.3 δουλεύει καλά και τα hidden apps?Ευχαριστώ!Ο/H jefm έγραψε: