Γενική συζήτηση για το Mi 9 Lite / Mi CC9 (Pyxis)
-
-
-
Καλημέρα,
έβαλα την XTRV-MI9LiteMICC9_V12.0.2.0.QFCCNXM_v12-10, δεν ήρθε σαν αναβάθμιση την κατέβασα, είχα την XTRV-MI9LiteMICC9_V11.0.4.0.QFCCNXM_v11-10 και δεν χάθηκε τίποτα, έγινε επανεγκατάσταση του magisk και προληπτικά wipe cashe και dalvik/cashe.
Εκ πρώτης όψεως όλα φαίνονται να λειτουργούν καλά, στην οθόνη σχετικά με την miui έχει ξεχαστεί το logo της 11 ))
Επίσης κάτι που ίσως είναι βασικό για πολλούς το volte (Wind) λειτουργεί κανονικά όπως και στην προηγούμενηMi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
Καλημέρα.Αντιμετωπιζω ένα πρόβλημα με την σύνδεση του mi9lite με το media nav του αυτοκινήτου.ενω κάνει per και συνδέεται κανονικά και φαίνεται στην οθόνη του αυτοκινήτου και η μπαταρία και όλα δεν κάνει κλήσεις ούτε ακούγεται όταν με παίρνουν.χτυπαει κανονικά σαν να μην είναι συνδεδεμένο . δοκίμασα αλλά κινητά redmi note 8 pro και Samsung και λειτουργούν κανονικά.γνωριζει κάποιος κάτι ή έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο? ευχαριστώ
-
Καλημέρα παιδιά από τότε που έκανα την αναβάθμιση την ελληνική σταθερή 12αρα η εφαρμογή του mail δεν μου στέλνετε e-mail και μου ξανάρχονται πάλι παρόλο που την ξανά πέρασα πάλι από πάνω όλη τη ρομ και καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής που έχω κάνει τίποτα
Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H tarnanas έγραψε:
...η εφαρμογή του mail δεν μου στέλνετε e-mail και μου ξανάρχονται πάλι...
Άσχετα από την αναβάθμιση του MIUI, αυτό που λες, έχω δει να συμβαίνει με την μαμίσια εφαρμογή Mail, (κάποια στιγμή και ενώ πριν δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα), σε διάφορα κινητά/tablet φίλων... Samsung, SONY κλπ.
Αυτό που δοκίμασα στις παραπάνω περιπτώσεις είναι καθαρισμό μνήμης της εφαρμογής (Cache + αποθηκευτικού χώρου) αλλά και της συσκευής γενικότερα... Κατάργηση ενημερώσεων, (αφού δε μπορεί να γίνει πλήρη απεγκατάσταση στις προεγκατεστημένες εφαρμογές) και στήσιμο της εφαρμογής από την αρχή, (μετά από ενημέρωσή της).
Σε όλες τις περιπτώσεις όμως δε κατάφερα να λύσω το πρόβλημα και η μόνη λύση που βρήκα ήταν η εγκατάσταση και χρήση της επίσημης εφαρμογής του e-mail χρήσης, (συνήθως το Gmail).
Αν και είναι περίεργο να μη συμβαίνει σε όλους και να προκύπτει αυτό το θέμα κάποια στιγμή, ίσως να έχει να κάνει με την... "αξιοπιστία" τρίτων εφαρμογών, τι να πω;
Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα, ας μας ενημερώσει. Με ενδιαφέρει κι εμένα το θέμα.
Προσωπικά βέβαια χρησιμοποιώ την αντίστοιχη επίσημη εφαρμογή του κάθε mail, για δικούς μου, πρακτικούς λόγους, που έχουν να κάνουν κυρίως με τις ειδοποιήσεις...
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε το βλέμμα στη Marinaleda... -
Ο/H PHILIMON έγραψε:
Ο/H tarnanas έγραψε:
...η εφαρμογή του mail δεν μου στέλνετε e-mail και μου ξανάρχονται πάλι...
Άσχετα από την αναβάθμιση του MIUI, αυτό που λες, έχω δει να συμβαίνει με την μαμίσια εφαρμογή Mail, (κάποια στιγμή και ενώ πριν δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα), σε διάφορα κινητά/tablet φίλων... Samsung, SONY κλπ.
Αυτό που δοκίμασα στις παραπάνω περιπτώσεις είναι καθαρισμό μνήμης της εφαρμογής (Cache + αποθηκευτικού χώρου) αλλά και της συσκευής γενικότερα... Κατάργηση ενημερώσεων, (αφού δε μπορεί να γίνει πλήρη απεγκατάσταση στις προεγκατεστημένες εφαρμογές) και στήσιμο της εφαρμογής από την αρχή, (μετά από ενημέρωσή της).
Σε όλες τις περιπτώσεις όμως δε κατάφερα να λύσω το πρόβλημα και η μόνη λύση που βρήκα ήταν η εγκατάσταση και χρήση της επίσημης εφαρμογής του e-mail χρήσης, (συνήθως το Gmail).
Αν και είναι περίεργο να μη συμβαίνει σε όλους και να προκύπτει αυτό το θέμα κάποια στιγμή, ίσως να έχει να κάνει με την... "αξιοπιστία" τρίτων εφαρμογών, τι να πω;
Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα, ας μας ενημερώσει. Με ενδιαφέρει κι εμένα το θέμα.
Προσωπικά βέβαια χρησιμοποιώ την αντίστοιχη επίσημη εφαρμογή του κάθε mail, για δικούς μου, πρακτικούς λόγους, που έχουν να κάνουν κυρίως με τις ειδοποιήσεις...
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
οταν κολαει στο λογοτυπο το κντ κ δεν bootαρι ειναι θεμα software η υπαρχει κ αλλος παραγοντας που συμβαινει αυτο
και με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων η περασμα fastboot rom θα στρωσει.. σε mi9 lite ? -
Ο/H Giannis stathopoulos έγραψε:
οταν κολαει στο λογοτυπο το κντ κ δεν bootαρι ειναι θεμα software η υπαρχει κ αλλος παραγοντας που συμβαινει αυτο
και με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων η περασμα fastboot rom θα στρωσει.. σε mi9 lite ?
Στις περισσότερες φορές ένα Factory Reset ή ένα Format Data από το TWRP Recovery αρκεί για να επανέλθει η συσκευή σε κανονική λειτουργία. -
Ο/H tan έγραψε:
Ηλίας -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Giannis stathopoulos έγραψε:
και με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων η περασμα fastboot rom θα στρωσει.. σε mi9 lite ?
Στις περισσότερες φορές ένα Factory Reset ή ένα Format Data από το TWRP Recovery αρκεί για να επανέλθει η συσκευή σε κανονική λειτουργία.
εκτός από wipe data καποιος αλλος τροπος να ξεκολησει υπάρχει με τα κουμπια να το άφηνα σαν τελευταία επιλογή ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0