Χρειάζεται να είναι rooted το κινητό ή παίζει χωρίς έξτρα ρυθμίσεις;Ο/H Panagiotakis έγραψε:
Την έχω εγκαταστήσει εδώ και καιρό. Δουλεύει άψογα. Κανένα πρόβλημα.Ο/H jefm έγραψε:
Μία έκδοση της google camera που φαίνεται να λειτουργεί
MI-9-SE-GCAM-7.0.009-Abhi-OnFire-UP-by-equuleus.zip
Γενική συζήτηση για το Mi 9 Lite / Mi CC9 (Pyxis)
-
-
Ο/H wankel13 έγραψε:
Ο/H Panagiotakis έγραψε:
Ο/H jefm έγραψε:
Μία έκδοση της google camera που φαίνεται να λειτουργεί
MI-9-SE-GCAM-7.0.009-Abhi-OnFire-UP-by-equuleus.zip
-
-
Ο/H user_1024 έγραψε:
Εμένα είναι μεν το κινητό rooted αλλά δεν μου ζήτησε δικαιώματα το magisk. Άρα λειτουργεί χωρίς να χρειάζεται να είναι rooted το κινητό.
Επίσης κάποιες εφαρμογές κάμερας έχουν ενσωματωμένο το buffer fix και για αυτό δουλεύουν καλύτερα. -
-
Καλησπέρα! Να περάσω τη stable miui 12? Την εχει δοκιμάσει κανεις;
-
Καλως ηρθες δεν εχει αναφερθει καποιο προβλημα οποτε εσυ αποφασιζεις ..
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
twrp_pyxis_3.3.1_Q-29-11-19_blue_ss_fix_downgrade
xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9LiteMICC9_V12.0.2.0.QFCCNXM_v12-10.zip -
Καλησπέρα. Σας αναφέρω εκ νέου κάποιο πρόβλημα που εχω σε σχέση με τις ειδοποιήσεις. Έρχονται πάντα καθυστερημένες. Ειδικά από το Twitter. Έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις των ενεργοποιησεων των ειδοποιήσεων, απεγκαταστασεις κ εκ νεου εγκαταστάσεις των εφαρμογών, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Επίσης παραμένει και το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις όταν είμαι κατειλημμένος. Δεν ακούγεται ο ήχος τους καθόλου.
Υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμάσει κάποιος εάν ακούγονται οι ειδοποιήσεις κατά την διάρκεια των κλήσεων (όταν είναι κατειλημμένος); -
@ioannis rhgas
Εχεις δοκιμάσει να εξαιρέσεις τις εφαρμογές από το miui optimizing;
Να μη κλείνουν και να είναι στο background συνεχώς;
Απλά κλείδωσε τις με το λουκετάκι...
Όσον αφορά τη κατάσταση κατά τη διάρκεια των κλήσεων σου: αν δεν έχεις ανοιχτό το volte και πέφτει σε 3g όταν καλείς και δεν έχεις δεδομένα για να έρθουν οι ειδοποιήσεις, πώς θέλεις να λυθεί; Εννοείται ότι δεν είσαι σε wifi και δεν έχεις δεύτερη κάρτα sim με δεδομένα ενεργά... -
Οι εφαρμογές είναι κλειδωμένες.
Κ όσον αφορά τις ειδοποιήσεις δεν ακούγονται ούτε τα sms. Δεν είναι δλδ θέμα δεδομένων.
Υπάρχει η δυνατότητα να το δοκιμάσετε; -
-
Ο/H ioannis rhgas έγραψε:
Οι εφαρμογές είναι κλειδωμένες.
Κ όσον αφορά τις ειδοποιήσεις δεν ακούγονται ούτε τα sms. Δεν είναι δλδ θέμα δεδομένων.
Υπάρχει η δυνατότητα να το δοκιμάσετε;
Ηλίας
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0