Να την αντικαταστησω μονος μου δεν παιζει! Παει για φουντο το τηλεφωνο δυστυχως. Κανενας τροπος να παρω τις φωτογραφιες απο την internal memory? Δεν ειναι ενεργοποιημενο το usb debugging.
Γενική συζήτηση για το Mi 9 Lite / Mi CC9 (Pyxis)
-
-
-
Οχι δεν ηταν συγχρονισμενες.
-
Σε ποια περιοχή είσαι ?
Την περίπτωση να σου τραβήξουν τα αρχεία μόνο την κοίταξες ? -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Σε ποια περιοχή είσαι ?
Την περίπτωση να σου τραβήξουν τα αρχεία μόνο την κοίταξες ?
-
-
Ο/H Li@m έγραψε:
Να την αντικαταστησω μονος μου δεν παιζει! Παει για φουντο το τηλεφωνο δυστυχως. Κανενας τροπος να παρω τις φωτογραφιες απο την internal memory? Δεν ειναι ενεργοποιημενο το usb debugging.
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Όχι δυστυχώς δεν ανάβει η οθόνη. Πλέον όποτε ακούω amoled οθόνη σε κινητό σκεφτόμαι το κόστος αντικατάστασης!!
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μπορεί τελικά να ελέγξει από την συσκευή του εάν ακούγονται τα sms κ γενικά οι ειδοποιήσεις ενώ είναι κατειλημμένος; Θα με διευκολύνετε αφάνταστα
-
Ο/H ioannis rhgas έγραψε:
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μπορεί τελικά να ελέγξει από την συσκευή του εάν ακούγονται τα sms κ γενικά οι ειδοποιήσεις ενώ είναι κατειλημμένος; Θα με διευκολύνετε αφάνταστα
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Για όποιον θέλει τα παρακάτω με μαμά κάμερα ΑΛΛΑ με την προϋπόθεση να είναι root ,
-Long Exposure
-4k Eis
-Raw
-Video Pro Mode
-Iso 12800 Unlocked
-Ultrawide Night Mode
-Dual Video Mode front&back
-Document Mode
-Vlog Mode
-New Time-lapse features
-Kleidoscope Mode
-Front Bokeh
-5x Zoom on 48MP with some denoise processing
θα τα βρείτε εδώ t.me/pyxisdrive, αν δεν μπορεί κάποιος να τα κατεβάσει ή τα περάσει και θέλει βοήθεια εδώ είμαι, από το λίγο που τα δούλεψα δ, φαίνεται να δουλεύουν όλα μια χαρά, εκτός το 4κ βίντεο που λαγκάρει . -
Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0