Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi 9 Lite / Mi CC9 (Pyxis)

• Από το android 11 και μετά με την xtrv beta της κοινότητας αργεί να ξεκινήσει το τηλέφωνο ύστερα από επανεκκίνηση.Μένει περίπου 1 λεπτό στο mi logo και έπειτα αρχίζει το bootanimation,ενώ με την fastboot rom δεν το είχε αυτό.Συμβαίνει και σε άλλους;Εννοείται πως έχω κάνει και καθαρή εγκατάσταση.Ευχαριστω !
      Υ.Γ:ωραίος ο Lucky Luke!!!
    • Ο/H tan έγραψε:

Από το android 11 και μετά με την xtrv beta της κοινότητας αργεί να ξεκινήσει το τηλέφωνο ύστερα από επανεκκίνηση.Μένει περίπου 1 λεπτό στο mi logo και έπειτα αρχίζει το bootanimation,ενώ με την fastboot rom δεν το είχε αυτό.Συμβαίνει και σε άλλους;Εννοείται πως έχω κάνει και καθαρή εγκατάσταση.Ευχαριστω !
      Υ.Γ:ωραίος ο Lucky Luke!!!
      Όλες οι Fastboot ROM και ειδικά οι Original έχουν Pre-Build τις Cache (Odex) των εφαρμογών του συστήματος.
      Οι Custom ROM είναι De-Odexed και θα πρέπει μετά από το πρώτο Boot να τις δημιουργήσουν από την αρχή.

Για αυτό συνήθως μετά από ένα Flash μιας νέας Version στις Custom ROM, η συσκευή στρώνει και δεν έχει Lags μετά από 10-15 λεπτά (μέχρι να τελειώσει η δημιουργία των Cache), ή μετά από ένα Reboot. ;)

Δηλαδή με λίγα λόγια είναι απολύτως φυσιολογικό, και όσο πιο αδύναμο επεξεργαστή έχει μία συσκευή, τόσο πιο εμφανής είναι η καθυστέρηση στο πρώτο Boot. :lol:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H topmar έγραψε:

Καλησπέρα, κάποιος πρώην κάτοχος του κινητού που να το άλλαξε με κάποιο άλλο, να μας πει εντυπώσεις;

Εάν το αλλάξουμε, τι επιλογές (σε καλύτερο) σε παρόμοια τιμή έχουμε;

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Εγώ πήγα σε mi 10T lite και έχω ξεχάσει να φορτίζω το κινητό. Μόνη διαφορά η οθόνη. Από amoled κάπως σου φαίνεται..... Κατα τ'άλλα όλα τέλεια
    • Διαφήμιση
    • Γενική συζήτηση για το Mi 9 Lite / Mi CC9 (Pyxis)

Ευχαριστώ για την απάντηση, θα το έχω υπόψη μου....βέβαια, για Amoled οθόνη ξανά, στο 11 lite πρέπει να πάμε

Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
    • Ο/H topmar έγραψε:

Ευχαριστώ για την απάντηση, θα το έχω υπόψη μου....βέβαια, για Amoled οθόνη ξανά, στο 11 lite πρέπει να πάμε

Υπάρχει και το Poco F3 (5G) που φαίνεται καλή επιλογή κάτω από 300€ και επεξεργαστή σφαίρα αλλά από μπαταρία από ότι έχω ακούσει θα είναι κάπου σαν το δικό μας αλλά και το redmi note 10 Pro(4G) με μπαταρία τέρας γύρω στα 270€ αλλά ασθενέστερο επεξεργαστή... Και τα δύο έχουν amoled στα 120 hz. Αν βέβαια αντέχει η τσέπη το mi 11 Lite (5G) μοιάζει η καλύτερη επιλογή αλλά θεωρώ ότι γύρω στα 400+ που ζητάνε είναι πολύ φουσκωμένη η τιμή. Οι τιμές που γράφω είναι ενδεικτικές και από έξω...
      Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)

Εγώ από mi 9 lite πήγα σε poco f3 και η μπαταρία του poco τα πάει καλύτερα μπορώ να πω με οθόνη στα 120hz συνέχεια.
      Μπορώ να πω ότι είναι μια καλή αναβάθμιση.
      Χάνεις βέβαια κάρτα sd και ραδιόφωνο άρα και θύρα για ακουστικά.
      Το mi 11 lite 5G στοχευα αλλά η τιμή του με απέτρεψε.

Από poco f3 με Tapatalk
    • Το mi11 Lite 5g δεν είναι ακόμα καλά διαθέσιμο για να πέσει η τιμή.
      Θα το περιμένω, μια και είμαι ακόμα στο Polaris και περενω να το δω γύρω στα 320-340€...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:

Ο/H topmar έγραψε:

Καλησπέρα, κάποιος πρώην κάτοχος του κινητού που να το άλλαξε με κάποιο άλλο, να μας πει εντυπώσεις;

Εάν το αλλάξουμε, τι επιλογές (σε καλύτερο) σε παρόμοια τιμή έχουμε;

Εγώ πήγα σε mi 10T lite και έχω ξεχάσει να φορτίζω το κινητό. Μόνη διαφορά η οθόνη. Από amoled κάπως σου φαίνεται..... Κατα τ'άλλα όλα τέλεια

Βλέπω ότι και το Redmi Note 10S έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το Mi10T Lite, φθηνότερο κατά 10%, με Amoled οθόνη κιόλας και ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία, μόνο λίγο μικρότερο από αυτό (αλλά ίδιο μέγεθος με το υπάρχον Mi 9 Lite) και 4G (όπως και το υπάρχον Mi 9 Lite) μα όχι 5G όπως το Mi10T Lite).

Όποτε, μεταξύ Mi10T Lite και Redmi Note 10S, αμφότερα έως 250€, είναι το ματς... Προς το παρόν....εκτός και αν.... Το αντικαταστήσω με ένα Poco M3 4/128 που μου έκαναν δώρο (αξίζει;;)

Δεν ξέρω, είναι σφραγισμένο ακόμα

Καλημέρα, μάλλον υπάρχει θέμα με τη μπαταρία του κινητού τελικά, διότι ενώ με τον φορτιστή του φορτίζω, βγάζει αυτό το μήνυμα.

Τι κάνουμε τώρα;

• Διαφήμιση
    • Άλλο καλώδιο, άλλο φορτιστή δοκίμασες και βγάζει το ίδιο μήνυμα ?