Καλημέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός redmi 6a (αγορασμένο απο Ελλάδα). Προσπαθώντας να κάνω την τελευταία αναβάθμιση , αφού έκανα το download, στην εγκατάσταση μου πέταξε το συγκεκριμένο μήνυμα : update zip file corrupted. Έχει κανείς καμία ιδέα για το τι μπορώ να κάνω ?
update zip file corrupted
-
-
Είσαι με official rom;
Έχεις ξεκλειδωσει bootloader;
Δώσε μας λίγα στοιχεία!
Από πού κατεβασες; Τι κατεβασες; Πώς δοκιμάζεις να το περάσεις; -
Update file zip corrupted σημαίνει ότι το αρχείο κατέβηκε κατεστραμμένο και θα πρέπει να το κατεβάσεις και πάλι.
-
Δεν έχω βάλει κάτι άλλο στο τηλ εκτός από τις αναβαθμίσεις που κατα καιρούς είναι διαθέσιμες. Αυτό που κατέβασα ήταν διαθέσιμο από το σύστημα του τηλ και το έχω ξανακάνει παλιότεραΟ/H amavroudis έγραψε:
Είσαι με official rom;
Έχεις ξεκλειδωσει bootloader;
Δώσε μας λίγα στοιχεία!
Από πού κατεβασες; Τι κατεβασες; Πώς δοκιμάζεις να το περάσεις;
-
Νομίζω έχω κάνει την διαδικασία πάνω από μία φορά και πάντα σταματάει την εγκατάσταση με αυτό το μήνυμα.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Update file zip corrupted σημαίνει ότι το αρχείο κατέβηκε κατεστραμμένο και θα πρέπει να το κατεβάσεις και πάλι.
-
-
Δοκίμασε να ανοίξεις το Zip της ROM που κατέβασες με το winzip ή το winrar και δες αν είναι όντως οκ ή κατεστραμμένο.Ο/H theiosnikos έγραψε:
Νομίζω έχω κάνει την διαδικασία πάνω από μία φορά και πάντα σταματάει την εγκατάσταση με αυτό το μήνυμα.
-
ΟΚ. ευχαριστώ πολύ και τους 2. Θα δοκιμάσω ότι μου είπατε και θα επανέλθω εάν χρειαστεί
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες