Και εδώ mi9t pro περαστηκε χωρίς πρόβλημα δεν κατάλαβα ακόμα ομως τι είναι το sunlight mode το ενεργοποίησα στο ήλιο αλλά δεν είδα διαφορά.Ο/H jpastos έγραψε:
Σε mi9t pro περάστηκε χωρίς καμία δυσκολία και όλα δείχνουν να δουλεύουν άψογα!!!!
[Miui 11 9.12.5/6] Διανομή των νέων MIUI 11 - XTRV ROM για 23 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
μετα απο εγκατασταση magisk και απεγκατασταση μερικων εφαρμογων συστηματος που ουτως η αλλως εκανα στη προηγουμενη εκδοση..
εκανα reboot.... κολλησε στο λογοτυπο Mi , εκανε επαννεκινηση, και μπηκε σε fastboot mode...
παει το μυαλο κανενος γτ το εκανε αυτο>? δε ξερω κατα ποσο μπορω να βοηθησω οτι εκανα επαναφορα απο το cloud, του mi και της google....
edit: οταν κανει το 1ο boot και εμφανιζεται η εφαρμογη για το στησιμο του κινητου... ενω μου ζηταει να συνδεθω στο mi λογαριασμο, και ρωταει ποια επιλογη θελω: 1) ρυθμιση ως νεα συσκευη , 2) επαναφορα απο το cloud... επειτα μου ζητα αν θελω να συνδεσω και λογαριασμο google, εκει οτι και να επιλεξω,ειτε 1) να συνδεσω λογαριασμο ή 2) να παραληψω αυτο το βημα, ενω μου βγαζει πως ολοκληρωσα τα βηματα και αντι να μπει στο home screen, με ξαναβγαζει εκ νεου στην επιλογη του mi λογαριαμου αν θελω να ρυθμισω ως νεα συσκευη ή επαναφορα απο το cloud... εκει μου κανει Loop κ με ξαναβγαζει σε αυτες τις επιλογες, καθε φορα που παταω ως επαναφορα.. ενω αν πατησω ρυθμιση ως νεα συσκευης, τελειωνει τη διαδικασια κ μου ανοιγει το κινητο.. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
@jimmynet θέλει άλλο twrp γιατί δεν παίζει σε android 10 αυτό..
-
Ο/H pavlosGr έγραψε:
σε mimax 3 περαστηκε επιτυχως η διορθωμενη rom,σας ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη
-
Σε Mi9T εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την κάμερα, δεν ανοίγει και μου βγάζει σφάλμα.
Μπήκα στο TWRP Recovery >> Advanced >> File Manager και πηγαίνετε στον φάκελο /data/system/package_cache
αλλά δεν υπάρχει φάκελος package_cache για να διαγράψω. Τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει η κάμερα? -
-
Ο/H l_themis έγραψε:
Τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει η κάμερα?
Αλλιώς δοκιμή factory reset; -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H l_themis έγραψε:
Τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει η κάμερα?
Τα δεδομένα της εφαρμογής τα καθάρισα -
Ερώτηση προς κατόχους mi max 3, χρειάζεται νέο twrp πριν την μετάβαση στην νέα ρομ; Ευχαριστώ.
-
Ποιο έχεις εσύ;
Ο @geoanto555 έχει στο νήμα αυτή
3.3.1_04-10_vold
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
Περίμενε να μας πει... -
Ο/H Firem@n έγραψε:
Ερώτηση προς κατόχους mi max 3,
Για να την περάσεις όχι δεν χρειάζεται. Το μετά ειναι το θέμα αν υπάρχει κρυπτογράφηση,
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0