Καλημέρα παιδιά. Είναι κανείς άλλος απογοητευμένος από το software support? Πάει τόσος καιρός από το τελευταίο global stable update, το οποίο είναι τραγικό σε θέμα απόδοσης και δεν το έχουν διορθώσει. Σκοπεύουν να το αφήσουν έτσι; Θα με ενδιέφερε να πείτε κι εσείς τη γνώμη σας και πως μπορούμε να πιέσουμε την εταιρία να το διορθώσει.
Αν αναφέρεσαι στο redmi 5 plusVince μη ξεχνάς ότι είναι και 3 χρόνων παλιό...
Δε νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε και πολλά.
Εδώ εγκαταλείπει συσκευές πολύ νεότερες, αν δεν έχουν πουλήσει σα τρελές.
Αν αναφέρεσαι στο redmi 5 plusVince μη ξεχνάς ότι είναι και 3 χρόνων παλιό...
Δε νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε και πολλά.
Εδώ εγκαταλείπει συσκευές πολύ νεότερες, αν δεν έχουν πουλήσει σα τρελές.
Να το εγκαταλείψουν γιατί είναι παλιό, οκ κατανοητό. Αλλά όχι σε αυτή την κατάσταση. Ας διορθώσουν το θέμα της απόδοσης (το lag είναι τραγικό) και μετά ας το αφήσουν. Όχι έτσι όμως...
Έχεις δοκιμάσει να κάνεις ένα factory reset και να το στήσεις εκ νέου ως νέα συσκευή χωρίς επαναφορά backup ?
Αν νια και δεν διορθώθηκε, τότε θα σου έλεγα να δοκιμάσεις ξεκλείδωμα του bootloader και να πας σε άλλη ρομ
Ας διορθώσουν το θέμα της απόδοσης (το lag είναι τραγικό) και μετά ας το αφήσουν. Όχι έτσι όμως...
και εγώ την έχω τη συσκευή. Δεν έχω διαπιστώσει κανένα πρόβλημα, εκτός της παλαιότητας και των θεμάτων που έχουν πολλές συσκευές με το miui11 και τη κατανάλωση μπαταρίας.
Τα οποία προβλήματα βέβαια πολλές φορές εξαλείφονται με ένα factory reset.
Έχεις δοκιμάσει να κάνεις ένα factory reset και να το στήσεις εκ νέου ως νέα συσκευή χωρίς επαναφορά backup ?
Αν νια και δεν διορθώθηκε, τότε θα σου έλεγα να δοκιμάσεις ξεκλείδωμα του bootloader και να πας σε άλλη ρομ
Ναι εννοείται. Έχω κάνει τα πάντα: Factory reset, έχω βάλει και custom ROMs, αλλά λόγω διαφόρων προβλημάτων πάντα γυρνάω σε stock miui 10. Το κακό είναι ότι μου βγαίνει συνεχώς ειδοποίηση για ενημέρωση, πράγμα που καταντάει κουραστικό.