Αλήθεια; να μην το κάνω τότε. Δεν έχω όρεξη να το ξανά στήνω από την αρχή
Γενική συζήτηση για Mi note 10
-
-
Αφαίρεσε το λογαριασμό πήγαινε να κάνεις αίτηση για unlock και μόλις σου ζητήσει το βάζεις
-
Ο λογαριασμός πρέπει να να είναι ενεργός στην συσκευή μέχρι να γίνει unlocked ...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Το πήρα κ εγώ δεν άντεξα..τώρα το στήνω..να περάσω την beta η να αφήσω την σταθερή??
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Το πήρα κ εγώ δεν άντεξα..τώρα το στήνω..να περάσω την beta η να αφήσω την σταθερή??
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
λοιπον πριν καμια ωρα εφαγε σκαλωμα δεν ανοιγε σελιδες.. Στο WiFi εμπαινε και ελεγε χωρις ιντερνετ.. Με δεδομενα το ιδιο.. Reboot του έκανα την κάρτα Σιμ άλλαξα θέση τίποτα αυτό.. Τελικά έκανα επαναφορά.. Ελπίζω να ήταν τυχαίο αυτό....
-
Υπάρχει κάπου επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου??για να αποφύγω το φορμάτ αν χρειαστεί πάλι..
-
-
Πώς θα γίνει στον μαμά dialer όταν έχεις πχ μια αναπάντητη κλήση κ ανοίγεις την βλέπεις αλλά παραμένει πάνω στην κουρτίνα ειδοποιήσεων να σβήνει κ από κει?? είναι κάποιο bug ??
-
Πηρα ένα τζαμακι με κόλλα uv..αν αποφασίσω να βγάλω το τζαμακι η κόλλα καθαρίζει από κάτω;
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Πώς θα γίνει στον μαμά dialer όταν έχεις πχ μια αναπάντητη κλήση κ ανοίγεις την βλέπεις αλλά παραμένει πάνω στην κουρτίνα ειδοποιήσεων να σβήνει κ από κει?? είναι κάποιο bug ??
-
θελω να δωσω το δικο μου. σε τι λεφτα δινεται;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0