Γενική συζήτηση για Mi note 10
-
-
Επιβεβαιώνω και εγώ το πρόβλημα με τον updater στην 20.6.18 προς 20.7.2.
Το πρόβλημα παραμένει και μετά από clear all data στο updater και system app updater.
Δεν καίγομαι γιατί φαντάζομαι ότι όπου να ναι θα κυκλοφορήσει η stable. -
ΟΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ 12.7.9 ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΙ ΝΟΤΕ 10. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑ , ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο MIUI ART.
EINAI ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ MIUI12 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 10 ΤΗΣ GOOGLE. -
Ο/H dhmlaz έγραψε:
ΟΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ 12.7.9 ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΙ ΝΟΤΕ 10. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑ , ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο MIUI ART.
EINAI ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ MIUI12 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 10 ΤΗΣ GOOGLE.
Στην 20.7.2 υπήρξαν αλλαγές στον Updater για το tucana και δεν θα μπορούσε να κατεβάσει την OTA, αλλά τώρα πρέπει να είναι οκ.
Έκανες διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής αναβάθμισης από την τελευταία φορά που σου δούλεψε σωστά.
Σε φίλο που έχει το Tucana έλαβε σήμερα την ειδοποίηση και κατέβασε κανονικά την αναβάθμιση..... -
-
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. Η ειδοποίηση ήρθε. Όταν προχώρησα στην εντολή για την συνεχεια το κειμενο ηταν αλλου για αλλου. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΒΓΑΛΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ 20.18.6. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ Η ΕΚΔΟΣΗ. Παρα τις οποιες διορθώσεις που έγιναν μετά απο την υπόδειξή σου η τρέλλα συνεχιζεται. Ερχεται ειδιποιηση για νεα έκδοση. Μου βγάζει το μήνυμα ότι έχω παλιότερη έκδοση και το νούμερο της νέας, και στην εντολή εγκατάσταση , ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΟΤΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ. Καθαρισμός των πάντων στην στην εφαρμογή αναβαθμιση έχει γίνει σύμφωνα με την τελευταί ασου ενημέρωση. ΑΡΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟ UPDATER δεν αντιστοιχει στην πραγματικοτητα για το ΜΙ ΝΟΤΕ 10
-
Όπως σου είπα παραπάνω έχει δοκιμαστεί και έχει επιβεβαιωθεί ότι δουλεύει κανονικά η αναβάθμιση στο tucana.
Δεν μπορώ να ξέρω τι κόλλημα έχει προκύψει στην συσκευή σου.
Οι αναβαθμίσεις στον updater είναι υποχρεωτικές αφού πρέπει να προσθεσουμε υποστήριξη για τις νέες συσκευές που βγάζει η Xiaomi κάθε τόσο... -
-
πραγματοποιησα factory reset. Εγκατέστησα με το twrp την έκδοση 20.6.18. Μετα απο επανεκκίνηση στο αναβάθμιση μου έβγαλε νέα έκδοση. 20.7.9 . Δτην επιλογή εγκατασταση η επιστροφή είναι . "Ησυσκευή εχει ενημερωθεί. !!!!!!!!!!!
-
Ο/H dhmlaz έγραψε:
πραγματοποιησα factory reset. Εγκατέστησα με το twrp την έκδοση 20.6.18. Μετα απο επανεκκίνηση στο αναβάθμιση μου έβγαλε νέα έκδοση. 20.7.9 . Δτην επιλογή εγκατασταση η επιστροφή είναι . "Ησυσκευή εχει ενημερωθεί. !!!!!!!!!!!
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0