Γενική συζήτηση για Mi note 10
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
σορρυ που αργώ,ειμαι δουλεια και το ιντερνετ ειναι αργο
δεν μπαινει ουτε τωρα και στην εντολη adb shell logcat> logcat.txt βγαζει ''waiting for any device''
to adb shell logcat βγαζει αυτο
10-22 18:37:27.471 610 610 F linker : CANNOT LINK EXECUTABLE "/sbin/android.hardware.keymaster@4.0-service-qti": cannot locate symbol "_ZNK7android4hidl4base4V1_08BnHwBase13checkSubclassEPKv" referenced by "/sbin/android.hardware.keymaster@4.1.so"... -
-
οχι την βγαζει και μενει κολημενο εκει
-
Συνεχίζω δοκιμές.
Προσθέτω τα αρχεία που βρήκες στο log και σε λίγο θα αλλάξω και keymaster...
Ανεβαζω κ αλλο...
ucana_vendor_files -
τωρα δεν βγαζει καν την splass screen.κολαει στο mi logo
adb shell logcat> logcat.txt δεν κανει τιποτα
to adb shell logcat βγαζει αυτο
12-01 04:10:23.903 599 599 F linker : CANNOT LINK EXECUTABLE "/sbin/recovery": cannot locate symbol "_ZN7android23sp_report_stack_pointerEv" referenced by "/sbin/libbinder.so"... -
Αν βλέπεις και κατι ακομη σαν αυτό
cannot locate symbol "_ZN7android23sp_report_stack_pointerEv"
να μου το γραφεις , είναι αρχεία που δεν πρέπει να υπαρχουν.
Ανεβαζω και με αλλαγες σε system να δουμε αν χρειάζεται, έσβησα και το /libbinder.so
twrp_vendor_system
Τελευταια δοκιμή να δούμε που είμαστε και η συνέχεια αλλη μερα. -
-
-
ειμαι σιγουρος θα το εφτιαχνες.ελπιζω μονο να σε βοηθησα με αυτα που εστειλα.λογικα συντομα θα βρεθει λυση και απο αλλα twrp.ευτυχως η ρομ μπουταρει κανονικα.Καλο βραδυ
-
Καλησπέρα παιδιά έβαλα την τελευταία dev XTRV χωρίς format data και factory reset και ενώ όλα έδειχναν να δουλεύουν σχετικά καλά με κάποια fc σε εφαρμογές που δεν είναι τελείως απαραίτητες μετά από προσπάθεια για root με το magisk και αφού απέτυχε ξαναπέρασα την ρομ από πάνω και έγινε το έλα να δεις....... Η κάμερα μια ανοίγει δέκα κρασαρει και αρκετά άλλα!!!! Είπα να αποφύγω το format data αλλά είναι αδύνατο...... Μια χαζή ερώτηση τώρα : Το format data θα διαγράψει όλο τον εσωτερικό χώρο της συσκευής ή μόνο το σύστημα με τις εφαρμογές? Γιατί είμαι εκτός και αν είναι να περιμένω να γυρίσω σπίτι για να το κάνω.
Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε βοήθεια.Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
-
Απο το σπίτι να το κάνεις...
Διαγράφονται τα πάντα...
Και θέλει εκ νέου κατέβασμα η xtrv, αν δεν την έχεις στον υπολογιστή σου μια και θα διαγραφεί η μνήμη σου...
Format data, reboot to twrp, πέρασμα την xtrv στη μνήμη του τηλεφώνου σου και εγκατάσταση...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0