Γενική συζήτηση για Mi note 10
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
καλημερα καλες γιορτες .υπαρχει αναβαθμισμενο twrp TWRP 3.4.0-10 Unofficial by mauronofrio to οποιο οπως λεειθ λυνει το προβλημα με το decryption.δεν το δοκιμασα γιατι τωρα εχω βαλει μοτιβο
-
-
Ο/H giannisgr41 έγραψε:
καλημερα καλες γιορτες .υπαρχει αναβαθμισμενο twrp TWRP 3.4.0-10 Unofficial by mauronofrio to οποιο οπως λεειθ λυνει το προβλημα με το decryption.δεν το δοκιμασα γιατι τωρα εχω βαλει μοτιβο
@καλημερα, χρόνια πολλά. Προσοχή με αυτό το twrp. Δημιουργεί προβλήματα εάν ή rom πού θέλεις να εγκαταστήσεις είναι η xtrv. Στην stable δεν δημιουργεί πρόβλημα.
Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Τι προβλήματα έχει ???
Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
πιθανότατα απλά να θέλει format γιατί έχει (φαντάζομαι) πειραγμενο κερνελ..
Όποιος θέλει το δοκιμάζει.
twrp_tucana_3.5.A9-H-27-12-2020
αν το βάλουμε απο fastboot δεν κανουμε boot σε αυτό αλλα fastboot reboot με το + πατημενο
twrp_tucana_3.5.A9-H-28-12-2020 τεστ αν δουλεύει η δόνηση σε android 11 -
Καλησπέρα, θέλω να κάνω root το Xiaomi mi note 10 μου, αν έχω καταλάβει σωστά προηγείται εγκατάσταση Twrp .Θέλω να κάνω root με Magisk.Μέχρι τώρα έχω κάνει αίτημα για ξεκλείδωμα bootloader και περιμένω μέχρι το τέλος της εβδομάδας γι'αυτό.Υπάρχει κάποιος οδηγός που μπορώ να συμβουλευτώ ή κάποια υπόδειξη από μέρους σας για το ποια αρχεία πρέπει να εγκαταστήσω, με τι σειρά και τι να προσέξω; Ευχαριστώ από πριν
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk -
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0